Pats par sevi - Ko man tagad darīt?

19. Jun 2004

 wowow@13:26 - Ko man tagad darīt?

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Šķiet esmu nonācis ASV specdienestu uzmanības lokā. Kā gan citādi var izskaidrot, ka ne no šī, ne no tā, bez jebkāda iemesla un nopelniem, saņemu no Ambassador and Mrs. Brian E. Carlson uzaicinājumu kopīgi atzīmēt ASV 228. dzimšanas dienu? Ko man tagad darīt? Slēpties vai steigšus emigrēt jau laikam nav vērts... Atradīs mani kā bin Ladenu. (Kas tie vispār par principiem- aicināt svešus cilvēkus svinēt kaut ko viņiem pilnīgi vienaldzīgu?)

(9 raksta | ir doma)

Comments:

dzingla / 19. Jūnijs 2004@13:32
NOmaskējies.
Maini dzimumu, vecumu, ādas krāsu & emigrē uz Alžīriju.
(Reply to this) (Link)
piccolo / 19. Jūnijs 2004@13:36
izliecies par mulkji un dari kaa liek klusiibaa veidojot sazveerestiibas plaanus kaa sagraut visu no iekshpuses ;)
(Reply to this) (Link)
(Anonymous) / 19. Jūnijs 2004@13:47
Man laikam nāksies Tevis dēļ atdeletoties vai kā to sauc. Pirmkārt, jau vispār visu laiku gribas Lasīt un komentēt arī gribas, un ne visur var tā anonīmi komentēt. Un vēlme izteikties pieaug ģeometriskā progresijā.:) Šausmas.
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 19. Jūnijs 2004@14:10
Čau,
lai arī kas Tu nebūtu
(Reply to this) (Parent) (Link)
(Anonymous) / 19. Jūnijs 2004@13:52
Tas arī varētu būt 1 no maniem iespējamajiem nāves cēloņiem - izteikšanās nāvējoša ierobežošana.
(Reply to this) (Link)
bez4pieci / 19. Jūnijs 2004@19:12
aizej un pēc tam aizsūti karlsonam ielūgumu uz savu dzimšanas dienu. kad viņš neirodas, tad pasūdzies sabam par dažu diplomātu etiķetes pārkāpumiem. vai kaut kā tā (ļāvos pavlova reakcijai sacerēt tev rīcības plānu).,
(Reply to this) (Link)
viipsna / 19. Jūnijs 2004@21:23
heh.
a vart ir tā - paplašinot lūgto viesu skaitu, rodas cerība, ka beigubeigās 4.jūlijā sanāx daudz cmalku ļaužu, kam itkā rūp asv kopumā, īpaši jau dzišindin dinā.
(Reply to this) (Link)
smejmoon / 19. Jūnijs 2004@21:23
Uzraksti pieklaajiigu atbildi.

Ljoti jauki, ka jums dzimene. Kas to buutu domaajis, ka tik daudz! :-) Daudz laimes un veiksmiiigi ieviest demokraatijas ideaalus okeaana mezhoniigajaa pusee :)
(Reply to this) (Link)
biezpientaure / 20. Jūnijs 2004@12:10
varbūt ciltis pie Tanzānijas ezera ir konstatējušas, ka baltīši vairs nebrauc ciemos ar iemeslu saņemt kādu zinātnisko grādu vai vismaz niecīgu naudas prēmiju par ieguldīju progresa attīstībā. iespējams, ka tagad tiek testēts jaunais pakalpojums, kuru sniedz klientu mītnes valstīs un melnie puiši ar lodāmuriem rokās ir uzsetapojuši istabiņu tepat Bolderājā vai Dārziņos. pēkšņi atcerējos kā es jaunībā gāju pirkt kasešu bloku uz kādu Maskačkas vārtrūmi, ak svētā vientiesība :)
(Reply to this) (Link)
blog counter