Ēdieni, kuri otrajā dienā ir labāki nekā tikko pagatavoti: rosols, plovs, čilli-con-corne. Kas vēl?
man zupas arii 2. dienaa labaak garsho
diana / 21. Janvāris 2007@19:28 | |
skābi kāposti, kāpostu tīteņi, biešu zupa, skābeņu zupa.
maya / 21. Janvāris 2007@20:05 | |
torte draudziibacielavinjaputukreejuma
chaika / 21. Janvāris 2007@20:27 | |
ēdiens ir jāēd svaigs
mamma stāstīja - bērns no ģimenes kur zupu vāra 1x nedēļā (paskaidrošu - tas ir vienīgais siltais ēdiens uz nedēļu) skolas ēdnīcā rauc degunu un saka, ka šito viņš neēdīšot.
chaika / 22. Janvāris 2007@12:04 | |
ko nu tur teikt - bērns ir sabojājies
jā, dažas zupas. piem. soļanka :)
dažiem salātiem labi ir vārīti kartupeļi; kartupeļu pankūkas karstas un otrā dienā ir pilnīgi dažādi ēdieni. rupjmaize ar laiku nobriest.
un protams otrās dienas super ēdiens - marinēti gurķīši!!!