Pats par sevi -

21. Jan 2007

 wowow@19:08

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Ēdieni, kuri otrajā dienā ir labāki nekā tikko pagatavoti: rosols, plovs, čilli-con-corne. Kas vēl?

(10 raksta | ir doma)

Comments:

putnupr / 21. Janvāris 2007@19:24
man zupas arii 2. dienaa labaak garsho
(Reply to this) (Link)
diana / 21. Janvāris 2007@19:28
skābi kāposti, kāpostu tīteņi, biešu zupa, skābeņu zupa.
(Reply to this) (Link)
mazheks / 21. Janvāris 2007@20:04
gulašzupa
(Reply to this) (Link)
maya / 21. Janvāris 2007@20:05
torte draudziibacielavinjaputukreejuma
(Reply to this) (Link)
chaika / 21. Janvāris 2007@20:27
ēdiens ir jāēd svaigs
(Reply to this) (Thread) (Link)
biezpientaure / 21. Janvāris 2007@21:17
mamma stāstīja - bērns no ģimenes kur zupu vāra 1x nedēļā (paskaidrošu - tas ir vienīgais siltais ēdiens uz nedēļu) skolas ēdnīcā rauc degunu un saka, ka šito viņš neēdīšot.
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
chaika / 22. Janvāris 2007@12:04
ko nu tur teikt - bērns ir sabojājies
(Reply to this) (Parent) (Link)
viinogas / 21. Janvāris 2007@20:50
jā, dažas zupas. piem. soļanka :)
(Reply to this) (Link)
smejmoon / 21. Janvāris 2007@22:02
dažiem salātiem labi ir vārīti kartupeļi; kartupeļu pankūkas karstas un otrā dienā ir pilnīgi dažādi ēdieni. rupjmaize ar laiku nobriest.

un protams otrās dienas super ēdiens - marinēti gurķīši!!!
(Reply to this) (Link)
burunduks / 21. Janvāris 2007@22:14
Tortillas, aukstā zupa.
(Reply to this) (Link)
blog counter