Daudz biežāk par esības un jēgas jautājumiem manu prātu nodarbina tas, kā jāizvēlas, jāvāra un jādzesē olas, lai čaumalas viegli lobītos nost.
auxtaa udenii peec vaarisjanas uzreiz, bet runaa,ka svaigaam nemizojoties nekad labi
wowow / 20. Janvāris 2007@19:49 | |
Svaigas...tas visu izskaidro
fedrs / 21. Janvāris 2007@15:57 | |
Nu ja, bet vecas atkal nebūs labi ēst.
racoon / 20. Janvāris 2007@17:37 | |
Pēc vārīšanas uzreiz zem auksta ūdens. Un uz pohiņām ir forši tāda mīksti vārīta oliņa, ko ar karotīti no čaumaliņas izēst. mmmm
viss iepriekš sacītais tiesa; papildus, ja nu gadienā olai ir plaisas plaisiņas, ūdenim pievienojot tējkaroti rupjās sāls pilnībā tiek novērsts efekts, ka tā iztek pa katlu drausmīgās ķeskās. Sāls kautkā nodrošina to, ka plaisas mala 'apvelkas' un zudumi minimāli.