Pats par sevi -

20. Jan 2007

 wowow@16:29

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Daudz biežāk par esības un jēgas jautājumiem manu prātu nodarbina tas, kā jāizvēlas, jāvāra un jādzesē olas, lai čaumalas viegli lobītos nost.

(6 raksta | ir doma)

Comments:

udensroze / 20. Janvāris 2007@16:52
auxtaa udenii peec vaarisjanas uzreiz, bet runaa,ka svaigaam nemizojoties nekad labi
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 20. Janvāris 2007@19:49
Svaigas...tas visu izskaidro
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
fedrs / 21. Janvāris 2007@15:57
Nu ja, bet vecas atkal nebūs labi ēst.
(Reply to this) (Parent) (Link)
racoon / 20. Janvāris 2007@17:37
Pēc vārīšanas uzreiz zem auksta ūdens. Un uz pohiņām ir forši tāda mīksti vārīta oliņa, ko ar karotīti no čaumaliņas izēst. mmmm
(Reply to this) (Link)
vedjmah / 20. Janvāris 2007@18:05
viss iepriekš sacītais tiesa; papildus, ja nu gadienā olai ir plaisas plaisiņas, ūdenim pievienojot tējkaroti rupjās sāls pilnībā tiek novērsts efekts, ka tā iztek pa katlu drausmīgās ķeskās. Sāls kautkā nodrošina to, ka plaisas mala 'apvelkas' un zudumi minimāli.
(Reply to this) (Thread) (Link)
biezpientaure / 20. Janvāris 2007@19:50
õ, thenks par tipu !
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter