Pats par sevi - Tā tikai

19. Jul 2006

 wowow@22:47 - Tā tikai

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Pāris glāzes martini jau neskādēs. Jaunais Quicksilver CUBE interfeiss ir zajebis. Interesanti, cik daudz ir tādu gājienu, kurus neatļauj? Un kuri bij briesmīgāks bieds mūsu brašajai policejai- homīši vai skārdagalvas heterīši?

(5 raksta | ir doma)

Comments:

anonymous / 19. Jūlijs 2006@23:05
Vēl arvien neesmu sapratis - kur slēpjas šīs programmas jēga?
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 19. Jūlijs 2006@23:19
1. Vienkārši aplikāciju launčeris cilvēkiem, kas labprātāk lieto keyboard (tas ir ātrāk)
- Piem. [Command+Space] (aktivizējas Quicksilver), [O] (Atveras izvēļu saraksts, kur pirmajā vietā ir Opera, jo Quicksilver atceras, ka pēdējoreiz es no visām " O" izvēlnēm izvēlējos Opera). [Enter] (Palaižas Opera). Es uz desktopa turu linkus tikai katrdien izmantojamām aplikācijām, visas pārējās izsaucu caur Quicksilver.

2. Aplikāciju launčeris ar parametriem
[Command+Space], [B] (atveras izvēlne Browse Artists), [Bultiņa pa labi] (atveras visu iTunes izpildītāju saraksts), [Z] (nopozicionējas uz Zemfira, jo atceras ka uz šī burta jau agrāk izvēlējos spēlēt Zemfiru), [Enter] (Atveras iTunes un sāk spēlēt no playlista Quicksilver, kurā saliktas visas Zemfiras dziemas)

3. Hotkey trigeru definēšanai un izmantošanai
Esmu sev salicis [Ctrl+Alt+bultiņa pa labi] (Nākamā dziesma), [Ctrl+Alt+bultiņa uz augšu] (Parādīt dziesmas, izpildītāja, albuma nosaukumu), [Ctrl+Alt+1 vai 2 vi 3 vai 4 vai 5] (iedot skanošajai dziesmai reitingu). Tas viss strādā kamēr iTunes ir fonā un šīs kombinācijas nepārslēdz mani prom no tekošās izmantotās aplikācijas.

Paskaties
http://klab.lv/community/apple_lietas/6768.html
Varbūt palīdzēs saprast kā Tu to vari izmantot.
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
anonymous / 19. Jūlijs 2006@23:25
Hm, nu jāpaskatās. Es kaut kā līdz šim vienmēr esmu izticis ar biežāk lietotajām programmām tajā lentītē, un uz desktopa vispār nav nekā. Ja vajag kaut ko retāk lietotu, tāpat zinu, kur atrodas
(Reply to this) (Parent) (Link)
shelly / 19. Jūlijs 2006@23:13
Es tā sapratu, ka tantes, kas lies no logiem vedošu ūdeni praidam virsū.
(Reply to this) (Link)
biezpientaure / 20. Jūlijs 2006@08:02
tas viss no pistieskāres, ibio. kautkāds sviests ar to. vakar pārskrēju rakstam par nūģistiem - itkā viss normāli-pamatoti, bet arī spīd cauri kautkāds gruzons, ka baltie pleķi traucē dzīvot, mitras peldenes nav veselīgi. SCUKAS BĻA ! iedzīt visus - homīšus, nehomīšus, nūdistus, nacistus, piāristus, reklāmistus - cirsmā vai tīrumā, lai parukā nedēļu ar putainu dirsu, tad es gan gribētu paklausīties argumentus par izvēli, brīvību pisties jūras ūdenī vai Šillera kāzusu. PAR MAZ FIZISKA DARBA un tādēļ visa šitā hujemoķina arī notiek. Harašo živjom - cik vienkārši.
(Reply to this) (Link)
blog counter