Pats par sevi -

21. Feb 2006

 wowow@13:30

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Es saprotu kāpēc Kenijā vai tālos Latgales laukos cilvēki ir laimīgāki. Es arī jutos laimīgāks, kad saslima sieva un man trīs dienas nācās rūpēties par visiem trim. Man nebija laika pašapcerei un domām par to kā man vēl/vairs nav un man bija gandarījums, ka ar visu labi tiku galā. Praksē pielietoju teorētiskās zināšanas par mazu meiteņu kakaino dupšu mazgāšanu (līdzšinējā praktiskā pieredze aprobežojās ar mazu puiku kakainajiem dupšiem un meiteņu kakaino dupšu menedžēšanu ar mitro salvešu palīdzību), cepu, vārīju, izklaidēju, spēlējos, iepirkos, baroju un tā tālāk. Un vēlu vakaros kad visi aizmiga, dzēru porto un skatījos olimpiādi.

(8 raksta | ir doma)

Comments:

dzha / 21. Februāris 2006@13:51
ai, nu iznemi vardus no mutes. precizi mans sodienas nosakana. no rita satiku jauku lauku tanti, kas tirija sniegu pie savas majas. aprunajamies. un cela uz lielpilsetu nevareju nedomat, par to cik sis cilveks gaishs un mierigs un cik loti paraks par naudigajam biznesa haizivim te ap mani. un cik uzkritosi, ka cilveki paliek briesmigi, tikko iesaistas nauda un vara. ja nebutu ko dalit, nebutu iemesla but vienam pret otru tik cuciskiem.
(Reply to this) (Link)
kemune / 21. Februāris 2006@14:03
tā ir, bet manuprāt te ir arī 'pilsētnieks laukos' sajūsmas faktors. ar domu, 3 dienas to darīt ir kaifs, neapšaubāmi. bet visur sava zacepka, arī Kenijā ir iespēja kļūt īgnam un aizdzerties
(Reply to this) (Thread) (Link)
shelly / 21. Februāris 2006@14:11
Vārds vietā.
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
dzha / 21. Februāris 2006@14:20
te it kaa tas "lauku" nebija buutiskaakais :) staasts vienk. par cilveeku, kuraa ir miers, nav alkatiibas, ir labestiiba pret citiem.
protams, viss ir relatiivi. tachu laukos cilveekam mazaak iemeslu kljuut ljaunam, stresainam, skaudiigam, utt., utjp. un taadeelj attieciigi - vinji tieshaam ir laimiigaaki :) kaut gan - kas to nu zina... :)
(Reply to this) (Parent) (Link)
marina / 21. Februāris 2006@14:26
tāda vieda darbiem ir redzamākas un pašsaprotamākas sekas
(Reply to this) (Thread) (Link)
kemune / 21. Februāris 2006@14:34
tas tā kā ar tiem sētniekiem vakar?
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
marina / 21. Februāris 2006@14:59
sētnieka profesija pilnīgi noteikti ir viena no brīnišķigākajām - acīmredzams rezultāts, fiziska nodarbe, svaigs gaiss, cilvēki un daudz laika pārdomām. vot tiki tā alga un reputācija kaut kā neštimmē.
(Reply to this) (Parent) (Link)
biezpientaure / 21. Februāris 2006@23:18
man būtu bail mazgāt tieši puikam dibenu - ja nu kas nolūzt - kas tā puikam vairs par dzīvi.
(Reply to this) (Link)
blog counter