Pats par sevi -

30. Dec 2005

 wowow@22:12

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(4 raksta | ir doma)

Comments:

biezpientaure / 30. Decembris 2005@23:21
sekojot tradīcijai, jābūt zivīm, gaļai un vēl viskautkam gardam. Zivs pozīcijā iesaku likt suši ar jūras veltēm (vārds ta kāds - veltes, a ?), gaļas pozīcijā - jēra karijs. Dzēriens - nekādu sauso, šim vakaram - tumīgs, saules pieliets, smaržīgs portvīns (nejaukt ar agdamu no studiju laikiem). Saldajam - šoreiz lai būtu pēc sievas izvēles.
Galvenais - neaizmirst nopirkt visus aditīvus suši - nu tur ingvers, zaļie mārrutki, sojas zapte. Un 1jam atstāt slepeno rasolbļodu ledenī, kas izspēlēs personālā pestītāja lomu.
(Reply to this) (Thread) (Link)
wowow / 30. Decembris 2005@23:26
Man tik ļoti šitie suši sašimi nepatīk, lai es ņemtos tos konstruēdams- a pats tu esi ko tādu taisījis na domu? Ielien dcplusā, gudriniek
(Reply to this) (Parent) (Thread) (Link)
biezpientaure / 31. Decembris 2005@17:57
vot, atcerējos: sasmalcina (nez, kur var nopirkt mehāniskas garšvielu dzirnaviņas ?) 3 kardamona sēklu kodolus, iejauc glāzē auksta kefīra, pēc izvēles var pievienot jebkuras citas garšvielas, piemēra pēc - mazliet karija un mazliet melnās sāls. Pēc sātīgas maltītes palīdz iedarbināt slēptās organisma rezerves, kuras palīdz tikt pāri smaguma sajūtai vēderā. Un arī garšīgi.
(Reply to this) (Parent) (Link)
blog counter