sekojot tradīcijai, jābūt zivīm, gaļai un vēl viskautkam gardam. Zivs pozīcijā iesaku likt suši ar jūras veltēm (vārds ta kāds - veltes, a ?), gaļas pozīcijā - jēra karijs. Dzēriens - nekādu sauso, šim vakaram - tumīgs, saules pieliets, smaržīgs portvīns (nejaukt ar agdamu no studiju laikiem). Saldajam - šoreiz lai būtu pēc sievas izvēles.
Galvenais - neaizmirst nopirkt visus aditīvus suši - nu tur ingvers, zaļie mārrutki, sojas zapte. Un 1jam atstāt slepeno rasolbļodu ledenī, kas izspēlēs personālā pestītāja lomu.
wowow / 30. Decembris 2005@23:26 | |
Man tik ļoti šitie suši sašimi nepatīk, lai es ņemtos tos konstruēdams- a pats tu esi ko tādu taisījis na domu? Ielien dcplusā, gudriniek
vot, atcerējos: sasmalcina (nez, kur var nopirkt mehāniskas garšvielu dzirnaviņas ?) 3 kardamona sēklu kodolus, iejauc glāzē auksta kefīra, pēc izvēles var pievienot jebkuras citas garšvielas, piemēra pēc - mazliet karija un mazliet melnās sāls. Pēc sātīgas maltītes palīdz iedarbināt slēptās organisma rezerves, kuras palīdz tikt pāri smaguma sajūtai vēderā. Un arī garšīgi.