wofkas_bauda ([info]wofkas_bauda) rakstīja,
@ 2009-09-02 16:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūsmāju izvirdumi. Pērle.
Nu ko, jāraksta atkal kaut ko pozitīvu, citādi vispārējās depresijas laikos var radīt pamatīgu nepatiku no lasītaju puses (redziet? - es cenšos!). Pozitīvam rakstam šoreiz izvēlēšos nevis aziātu menedžēto vietu, bet gan mūsu pašu bāleliņu veidojumu, kas izvērsies pusotra stāva formātā Tērbatas ielā 65. Nedaudz atkāpšos no sava stingra kritiskuma un nebūšu ļoti kritisks, jo vieta jauna un, šķiet, to veidojuši cilvēki, kuru pārvaldijumā nav neprātīgas naudas summas un vēlme nopelnīt, nopelnīt, nopelnīt, nopelnīt...

PĒRLE.
Pagaidām esmu tur bijis tikai vienu reizi, bet jau ar to neilgu uzturēšanos Pērles telpās tika aizķerta kāda dvēseles stīga, kura ir atbildīga par līdz galam neizprotamām, savdabīgām, bet patīkamām emocijām. Jau labi pazīstama vienkāršība, kuru jau pierasts vērot Andrejsalā un Spīķeros, lika justies nedaudz brīvāk. Koncepts ir labs, jau redzēts un izbaudīts kaut kur ārzemēs, tikai atšķirība ir tada, ka tur tika piesaistītas lielākas investīcijas un cita nauda grozās. Ļoti laipna viesmīle (atļaušos definēt tieši šādi) ne tikai pagatavoja garšīgas cappuccino, bet arī sirsnīgi piedāvāja pacienāties ar savu šokolādi – pilnīgi kā mājās. Uz galdiem bija salikti cukurābolīši, kas vēl vairāk lika sajusties nepiespiesti. Vīnu klāsts iespaidīgs, prasītos, vienīgi vēl kādus citus dzērienus, tai skaitā bezalkoholiskus. Našķus šeit gan gribētos redzēt nevis tādus „kā visur”, bet gan kādu pašdarinājumu no sērijas „Visi Latvijā vēl palikušie konditori, apvienojieties!”.
Nezinu, kā citiem, bet mani tie apģērbi īpaši neuzrunāja, lai gan man līdzi esošā draudzene priecājās par tiem. Es, pat ja ne pirktu, tad vismaz būtu priecīgs redzēt kaut ko riktīgi sviestīgu, spilgtu un žulti dzenošu! No apaviem patika tikai paštaisīti auduma zābaki, savukārt videokameras gan lika iespiegties pat tik fosīlam kritiķim, kā es. To pašu teiktu par veco Grundig utt.
Es noteikti vēl tur iešu, jo mani personīgi piesaista tas, kas ne visur ir iespējams un ne visur arī iederas nolīst kaut kur stūrītī vai pusstāvā un draugu lokā ilgstoši spēlēt kādas galda spēles, citu acu netraucēti. Šķiet, ka drīz vien nāksies padomāt par papildus vietām, jo dzeltenā un baltā ziema nav vairs kalniem.
Tā nu īsumā par šo vietu. Atliek apmeklēt vēl kādu pasākumu. Lai veicas visiem, kas piedalījās pie šīs vietas tapšanas!!! Citiem ļoti iesaku!

Links: http://ansisegle.lv/perle-apskats-un-komentari-video/

Atrašanās vieta: 8
Interjers: 9
Ēdienkvalitāte un izvēle: 9
Atmosfēra: 10
Personāla attieksme: 10
Cenu saprātīgums: 10


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
(komentārs tiks paslēpts)
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?