// ([info]within) rakstīja,
@ 2004-11-29 10:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
negribu
Vakar atklāju, ka es nezinu, ko gribu. Bet es zinu, ko es negribu. Es negribu: - sniegu - ziemu - rīt pasniegt Agnim privātstundu - skolu - celties no rītiem - šo vēstures stundu - nemācēt spēlēt bungas - runāt par mēģinājumiem (sarunāt utt) - Ziemassvētkus


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]miice
2004-11-29 20:27 (saite)
es gribu ziemasssveetuku sajuutu. kkad-pilniigi vienalga kad. un taadu ilgstoshu...
un-mazais gjeenij-bungas tu iemaaciisies :) do not worry about that. :) smile.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]within
2004-12-01 11:18 (saite)
Jā, man arī zsvētki vienmēr bijuši paši mīļākie svētki, bet šogad es nezinu, kāpēc, bet vnk ienīstu tos! Varbūt tas tāpēc, ka pavisam bezsakarīgi un nepamatoti tieši skolas sākšanos, rudens beigšanos un ziemas sākumu, tātad tieši ziemu vainoju kādā man būtiskā un ne pārāk patīkamā notikumā. Tieši tāpēc arī rodas tāda sajūta, it kā Zsvētki būtu kaut`kāda ļauna persona, kura par mani smejas ar ļauniem smiekliem. Lūdzu nesmejies par bezsakarīgu tekstu, bet es kaut kā tml arī jūtos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sponge
2004-11-29 21:14 (saite)
man prieks, ka tevi taa nejaushi satiku. jaa, es arii tik daudz ko negribu. rodas sajuuta, ka viss ar ko tu aizraujies, iespeejams stulbi skan, ir taads kaa piesaarnjots. ceru, ka saprati domu. gribu teikt, ka visur jau kaads ir priekshaa, ka par daudz jau tur ir, ka tev nav vieta, ka citi to dara taapat vien, bez emocijaam, tikai tapeec, ka tas ir forshi, gribas taadu, kas saprastu, kas arii ieliek sirdi, bet tu taadu neatrodi, saac shaubiities pats par sevi, tev liekas, ka nav jeega, ka nekas neizdodas, ka neesi iistais cilveeks, lai kaut ko saniegtu utt. (neuztver personiigi, taa es juutos)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?