// ([info]within) rakstīja,
@ 2004-11-14 20:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
līga halātā - diez kā tas domaats... ?

Tik daudz kas jaapaguust, bet nekaadi nespeeju sanjemt sevi rokaas, lai kko uzsaaktu...

Nekaadi nesaprotu cilveekus, kuri neatklaaj sevi. Gribeetos taadiem paliidzeet, bet vinji nelaizj mani sev pietiekami tuvu, lai lai tas buutu iespeejams. Gribeetos izdariit tik daudz, bet mans speeka limits ir ierobezjots. Un neguleetaas naktis jau atklaajas zilos rinjkjos zem aciim...

Kaitinoshi justies pazemotai par kaadu teemu, kura man jau vairs nav aktuaala. Kkas, kas noticis un vairs neietilpst manaa dziivee. Bet tagad tas liekas vnk pazemojoshi.. negribas man, lai kkas taads vispaar buutu noticis, bet ko tur vairs...

Tas atgadiijums ar asinjojoshu kaaju meegjinaajumaa izraadaas, ka ir pavisam normaals atgadiijums manai grupai, kursh laiku pa laikam atkartojas..bet vienalga katrreiz tas man uzdzen smieklinjus par to, kaa mani grupas biedri panikaa meklee, kaa man paliidzeet... :)

Riit atkal skola... bet es uzzinaaju, ka maakslas muzejaa visas izstaades nav vienliidz sviestainas. Meedz buut arii tiiri sakariigas. Apskatiiju Maijas Tabakas un dazjas gleznas man pat patika un izraisiija domaashanu.. cik ironiski.. es domaaju?! Nu ok, neesmu jau blonda.. bet par blondiem radiijumiem var iereekt..



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]amsterdama
2004-11-14 21:02 (saite)
Vai tad tu nezini Līgas Halātā storiju?
Uh, kā es gribu uz Maijiņu!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]within
2004-11-14 21:08 (saite)
Ronalds kko staastiija, bet es taa arii neiebraucu.. vai varbuut apskaidrosi mani?
PS labais, es eju grupaa, par kuras nosaukumu nekaa daudz nezinu, TU no malas zini... labs :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]amsterdama
2004-11-14 21:21 (saite)
Ai, nu tur pavisam bezsakarīgi… Viņi gāja ciemos pie k-kādas Līgas un aktīvi domāja grupai nosaukumu. Līga sagaidīja viņus, ģērbusies halātā. That's all!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]within
2004-11-15 12:03 (saite)
jauki... nuus jaaparunaa ar vnjiem par nosaukuma mainju... lai gan whatever - tas ir tik pat izcili bezsakariii,cik esam mees, so... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sponge
2004-11-15 12:04 (saite)
es zinu to pazemojuma sajuutu... tur neko daudz nevar izdariit. vajadziigs laiks, lai pati aizmirstu un citi aizmirstu. vari mierinaat sevi, ka tev ir vienalga, ja ir. ja nav, tad buus gruutaak, bet es zinu kaut cik tavu situaaciju, un varu pateikt, ka yev nav taa jaajuutas. tieshaam... tev nav pamata taadaam domaam.

(Atbildēt uz šo)


[info]sponge
2004-11-15 12:07 (saite)
jaa, starpcitu Tabaka ir tieshaan laba, kaa arii Liivija Endzeliina ir sakariiga. bet tu jau ar mani nekad nenaac...:( man prieks, ka tu darbaa maaki ko saskatiit, ka neredzi tukshu bildi, nu ir gadiijumi kad tieshaam taa ir, bet kopumaa, laikam esmu tev iemaaciijusi noveerteet arii taadu maakslu. labais... :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]within
2004-11-15 15:34 (saite)
nu vispaar jau peec taas peedeejaas izstaades, uz kuru mees kopaa bijaam, es vairs tajaa eekaa negribeeju spert savu kaaju, bet tagad peec pozitiivaam paarmainjaam gribas arii aiziet ar Tevi. Pag, vai Tev shodien nav skola?? Atkal basto?? Ok, man jaaiet paarakstiit ģeogrāfijā kd un peec tam traumeet sevi ar nezjeeliigo basa pedaaliiti... heh ko tik es neupureeju maakslas deelj... btw peedeejoreiz meegjii mees izdomaajaam, ka piedaliisimies koncii. Bet mums taas domas aatri mainaas, taa ka neko jau jaunu daudz nevaru pateikt. Btw Tu savu meilu ar kaadreiz cheko?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]amsterdama
2004-11-15 22:23 (saite)
Šodien mums ar Ronaldu sanāca lamas, mēs nesarunājāmies, un beigās viņš paziņoja, ka nespēlēs…
Piedod, bet esmu uzstādījusi ultimātu- vai nu jūs spēlējat pirmie, vai nespēlējat nemaz! Jā, čomi, čomi, protams… Bet nu nevar taču gribēt, lai jūs pataisa par vakara naglām koncī, kurā spēlē arī Indygo.
Man šodien Ronalds riebās. (Mani kārtējie periodi attiecībā uz viņu. Ļoti raksturīgi)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]within
2004-11-16 09:35 (saite)
vakar vinjam kkas bija uznaacis vai kkaada mistiskaa aura, jo arii man vinjsh vakar riebaas, bet cita iemesla deelj. Vinjsh baigi saaka man raadiit, kaa vinjsh spelee bungas un kaa tjipa man nevajag speeleet. Bljaaviens uznaaca vakaraa taadas dusmas, kad es klausiijos muuziku, man likaas, ka visaas dziesmaas bungas ir paaraak skaljas un man tar riebaas vnk taadas dusmas vakaraa bija uz vinju, ka gribeejaas iesist. Un par to, ka mees speeleejam kaa iesildiitaji, tas taksh normaali, es saprotu, kaa ir jaunaam grupaam, ka jaasaak speeleet krodzinjos karaoke utt, bet rin jau grib uzreiz ar auditoriju uz 1000. Nu jaa... iesit vinjam shodien no manis:) lai gan es arii vinju shodien satikshu, vareeshu pakauties. es jau vakar visp izdomaaju, ka peec kaadas ned vai 2 ieshu prom no vinjiem, jo man kkas tur reaali pieriebaas, kas labaak neteikshu, bet iisti nezinu veel, cik ilgi buushu ar vinjiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]liberty
2004-11-16 16:34 (saite)
hei. biedris amsterdama [nemaaku dabuut taa,lai iesviitrojaas zils,heh] pastaastiija,ka tu speeleejot bungas. lieta taada,ka man ar' k-kaadaa astronomiskaa veidaa sho lietu gribaas piekopt,kur tu iemaaciijies???????

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]within
2004-11-16 20:00 (saite)
Kas Tu esi? Meitene/dzeks? Nu es speeleeju muuz skolaa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?