Neprātīgā saprāta balss -
Septembris 9., 2020
15:34
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Interesanti, ka Baltkrievijas revolūcija savā ziņā ir kļuvusi par sieviešu revolūciju. Visas publiski redzamākās līderes ir sievietes. Večus izķer pirmos un tie jau sēž cietumos, tāpēc ir labi, ka ir pietiekoši daudz sieviešu, kas ir gatavas viņu lietu turpināt.
Vispār gan izskatās, ka situācija tur virzās uz vēl pēdējā atlikušā Baltkrievijas neatkarīgā valstiskuma demontāžu. Lukašenko tik ļoti grib palikt pie varas, ka ir gatavs pārvaldīt arī Krievijas vasaļvalsti...Diktatoru, kuram ir pilnīgi vienaldzīgs sabiedrības viedoklis, nav iespējams piespiest atkāpties miermīlīgā veidā. Turklāt arī Eiropas valstu pozīcija (ja neskaita tuvākos kaimiņus) ir pilnīgi nekāda.

Tags:

(4Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]telefontubbie
Date:9. Septembris 2020 - 20:08
(Link)
Man ir aizdomas,ka pret Maria Kalesnikava gatavos parraugprāvu,gribēs salauzt.. Lukašenko ir zaudējis 10000%,kopš brīža,kad lika omoniešiem sist vienkāršus iedzīvotājus, un jo ilgāk laiks iet,jo vairāk rodas jautājums kur palika joprojām bezvēsts pazudušie...
Starp citu,Donbasā joprojām mirst ukraiņu karavīri un 12,000 mediķiem ir covid (palasīju UNIAN lenti). Ja baltkrievija nonāks pro-putleristu rokās, nākošā varētu būt Gruzija (atkal), Saakašvili plāno atgriezties politikā.
Jau ilgāku laiku tiek vājināta demokrātija centrāleiropā un Polijā, tas viss reāli besī, cik viss ir trausls.





[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:9. Septembris 2020 - 23:51
(Link)
Ar ko demokrātija Polijā bija stiprāka senāk?
From:[info]windrider
Date:10. Septembris 2020 - 10:11
(Link)
To, ka Donbasā teju katru dienu mirst kāds Ukrainas karavīrs daudzi ir aizmirsuši pat Kijevā, par Eiropu nerunājot.

Bet par demokrātiju runājot. Šajā gadījumā laikam demokrātija nebūs panaceja, kas atrisinās visas problēmas. Ar Krievijas pašreizējo varu runāt maigajā R-Eiropas demokrātu valodā ir pilnīgi bezjēdzīgi.
Powered by Sviesta Ciba