Neprātīgā saprāta balss -
Decembris 18., 2019
11:04
[User Picture]

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Interesanti ar to zviedru Grētu. Nevar teikt, ka pilnībā viņas idejām piekrītu. Manuprāt viņa ir pieķērusies problēmai no nepareizā gala un uzrunā neīsto auditoriju. Tomēr vides problēmas ir reālas un netaisos to noliegt.
Drusku pārsteidz tas kritiķu daudzums, kas kritizē, lamā un pat apvaino nabaga meiteni personīgi pat nevēloties iedziļināties problēmās. Vizuāli novērojumi liecina, ka lielākā daļa lamātāju ir pieauguši vīrieši. Laikam jau tas, ka mazgadīgs skuķis mācīs viņiem dzīvot, tiem ir kā bullim sarkana lupata. Psihologiem un antropologiem ir plašs darbalauks.

Tags:

(10Iespļāva | Iespļauj dvēselē)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:18. Decembris 2019 - 12:03
(Link)
Heh, kamēr psihologi un antropologi vēl tikai plāno rosīties, komiķi jau iesmaida tieši par to. :)
From:[info]windrider
Date:18. Decembris 2019 - 13:45
(Link)
Baigi labs :D
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:18. Decembris 2019 - 14:50
(Link)
Nu jā problēma pastāv, tikai risinājums ir nevis `` tagad mēs sevi ierobežosim`` bet risinājums ir būvēt AES, ražot elektrisko transportu. No otras puses ja Greta teiktu ka vajag AES tad visi bļautu ka viņu ir nopircis DuPont, Rosatom utt.
From:[info]windrider
Date:19. Decembris 2019 - 08:58
(Link)
Par AES piekrītu. Kodolenerģija ir reāla alternatīva fosilajam kurināmajam, bet Eiropā tas ir ļoti nepopulārs viedoklis. Elektrības zaļums gan ir mīts un sava veida pašapmāns.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:19. Decembris 2019 - 10:12
(Link)
Nu jā viņi nav parēķinājuši jaudas, + AES ir videi visdraudzīgākais enerģijas iegūšanas veids (HES un vēja parki arī vairāk kaitē videi)
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:19. Decembris 2019 - 11:12
(Link)
Sakarā ar šo tēmu aizdomājos, ka Černobiļas seriāls, kaut arī tīri labs kino, tomēr galīgi nenāk par labu vispārējās AES-fobijas mazināšanai. :(
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:19. Decembris 2019 - 11:55
(Link)
Hm, nu filmas par aviokatastrofām man patīk skatīties gaidot reisu, bet nu labi tas varbūt nevispārinās :)

Janopietni, tad tajā seriālā bija diezgan labi parādīts, ko **nevajag** darīt un kā **nevajag** uzvesties, ja tu esi AES kontroles telpā un vadītājs (Dyatlova tēls), cik es esmu sapratis, diezgan reālistiski.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:19. Decembris 2019 - 13:41
(Link)
Piekrītu. Arī par to, ka aviokatastrofu filmas pirms lidojumiem varētu būt labs skatāmmateriāls. Es sestdien lidoju, moš jānoskatās kāda pirms tam. :D
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:19. Decembris 2019 - 15:20
(Link)
krievu ``ekipāžas``, ja nav redzētas - iesaku.
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:21. Decembris 2019 - 11:37
(Link)
Man šķiet, ka sāls jau tajā, ka to uztver divējādi. Proti, vieni to skuķēnu uztver kā mūsdienu Žannu, kas zvana ekoloģiskās trausmes zvanus, bet citi kā agresīvu, neirotisku un padumju pusaudzi (ja to pašu, ko saka Grietiņa, teiktu kāds pusmūža vīrelis, visi skaļi smietos un norādītu, ka lai vispirms iedziļinās tēmā, pirms gvelzt muļķības).
Attiecīgi, abu skatījumu pārstāvji savu reducē uz pretējo nometni: ļaudis, kas uztraucas par ekoloģiju, sašutušī, ka kādi tur "kritizē, lamā un pat apvaino nabaga meiteni personīgi pat nevēloties iedziļināties problēmās", savukārt otra puse niknojas ne jau par problēmām, bet par tādām muļķībām no ANO tribīnēm, kā, piemēram, "ik dienu izmirst 200 dzīvnieku sugas", t.i. par traģikomisko argumentāciju.
Kaut kā tā.
Powered by Sviesta Ciba