White Shadow ([info]white_shadow) rakstīja,
@ 2005-10-26 13:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
misc. thoughts
Jau kādu laiciņu brīnos, kā var būt, ka divi cilvēki runā vienā valodā - jā, par kopīgām tēmām, kuras neslikti pārzina, par saviem (ārēji) līdzīgajiem uzskatiem - bet nesaprotas.

Palasīju vēl par otherkin. Viena lieta, kas man šajā idejā nepatīk, ir daudzie elfu un vampīru krustojumi ar vienradžiem un drakoniem ;) , bet nesen sapratu, ka tas vēl nenozīmē, ka pati ideja ir nenopietna. Cilvēkam (plašā nozīmē) bieži gribas atrast sev lomu/nosaukumu, k-kā klasificēt sevi (man ar'). Un ja nu gadās kāds, kuram patīk pa mežiem klaiņot ("Ooo, es esmu elfs!") un kurš iztēlojas/"redz" sev spārnus ("OMG, drakons!!1!one"), tad viņš sevi uzreiz pieskaita pie vairākām fiziski nesavienojamām (un bieži vien - mītiskām) sugām. Taču īstenībā, ja es gribu lidot, ja es varu (mēģināt) gaudot un protu braukt ar divriteni, es neesmu enģelis - vilkacis - cilvēx. Es esmu būtne, kas domā spārnus, klusiņām kauc uz debesīm un ar velosipēdu vizinās pa nomaļiem celiņiem.
Katru būtni (entity) precīzi definē tikai šī pati būtne (viss, kas tā ir).


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]honeybee
2005-10-26 18:04 (saite)
bet es, patiesībā, jā, es negribētu ne spārnus, ne mežus, ne iespējas mētāt faierbolus, nu, varbūt drusku vairāk intuīcijas - bet ne pārāk daudz, un - noteikti - stingru ne-apzinātu pārliecību, ka šī ir lomu spēle.

tad man arī drosmes pietiktu.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?