wendigo ([info]wendigo) rakstīja,
@ 2004-11-20 14:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mirstu!
Pizdec, turpmaak sheit ierakstu gandriiz nebuus, kaut kaadaa veidaa manas tumshaas emocijas saak izdzeesties un vairs neveidojas jaunas! Bljaa, stulbais rituaals, tagad nevaru pat pamochiit tekstus. Grrr...(pat shis kljuvis maaksliigs)!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]subjekts
2005-01-29 23:22 (saite)
Tu dzees laukaa komentaarus? Vai es buushu pirmais komenteetaajs?
Tikai vispaareejaas izgliitiibas labad ieskaties bleeding_angel zhurnaalaa. To vareetu nosaukt par veerieniigu teelu journal.bad.lv, bet ....apskaties arii peedeejo postu.
Vienkaarshi... taa ir dalja no veestures, kuru daudzi apzinaas un atpaziist citos.
http://journal.bad.lv/users/bleeding_angel

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]wendigo
2005-01-31 19:49 (saite)
Gi-gi-gi! Es veel drusku esmu arii shii personiiba, veel neesmu pilniigi izdzeesies. Shii ir daljinja no manis un es sheit rakstu tiiri prieksh sevis, censhos citu komentos neliist, tam man domaats cits zurnaals. Te ir mana crazy pusiite un neviens, kas ir lasiijis sheit, nav speejis laikam mani saprast. Man ir no vienas puses zeel, ka taadi arii aiziet, bet no otras puses pohuj, jo man nav laika visus lasiit. Ja tu domaaji par gaisho pusi- nav mans laucinjsh, vieniigi esmu drusku mieriigaaks palicis, lai jau vairaak kaa meenesi neesmu taisiijis relaksaacijas rituaalu un sekas manaamas- shodien darbabiedrs kaut ko netiishaam ne taa izdariija, es nenotureejos un vinjam uz ieksheejiem orgaaniem laastus sabaazu+ vinja garu pameerceeju melnaa liesmaa. Es pats esmu apmaldiijies un sevi nepaziistu, taapeec nejuutos vainiigs.
P.S. Iztiksim bez gudri pamaacoshas filosofijas, man jau liidz kaklam taadus klausiities, taadi pashi neko nejeedz un pukst un pukst paarlasiijushies graamatas, "gudriishi"!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nymphe
2005-07-18 23:25 (saite)
a es i nedomaju tevi maaciit - tu pats sevi izmaaci ..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]wendigo
2005-07-25 20:40 (saite)
Hmmm... vai es esmu es, vai arii es esmu cilveece, vismaz taada mani audzinaaja un taadu izveidoja. Mosh tagad esmu jau es pats, bet maaciit mani ir par veelu, arii pasham sev.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?