way ([info]way) rakstīja,
@ 2007-05-16 14:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
redz kā..
ik dienu izjūtu vēlmi atrasties tuvāk dabai. laikam tāpēc, ka tur nav nekā mākslīga. tas ir kā instinkts, tik spēcīgs, ka es knapi spēju pretoties. tas man liek mainīties ar katru dienu, un es zinu ka galu galā tas mani pieveiks. bet tomēr, šeit nevajadzētu lietot vārdu pieveiks. tas patiesībā mani atbrīvos no visa liekā. un man nekas nav jādara un jāpūlās. tas instinkts pats darbojās, pats kārto un iekārto lietas. manam prātam pār to ir visai maza kontrole, tāpēc ka pats esmu atdevis kontroles pogas savai patiesajai būtībai, patiesajam es. Prāts visā šajā procesā ir traucēklis, jo liek visādus šķēršļus. Viņš saka - paskaties, redzi, neviens tā nedara, tas nav pareizi, tev jāiet pelnīt naudu, jālīdzinās visiem citiem, un jāgrib kaut ko nopirkt. Kā tas ir tev neko nevajag? Tas taču nav "normāli". Šitā taču tu gremdē visu ekonomisko sistēmu.
Bet, godīgi sakot, man šķiet viņš stūrē galīgās auzās un grib vilkt mani uz lamatu pusi.

Nē nu forši, uzraksti, izlasi, un pats arī atbildi esi sev sniedzis tekstā.. :) kaut kā uzskatāmāk varbūt ir tajā teksta formā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]troublemaker
2007-05-17 10:38 (saite)
rakstīšana palīdz sakārtot domas :)

arī mani daba aicina arvien uzstājīgāk, vajadzīga kā gaiss, kuru elpot. un vispār... es arī jūtos tāpat, vienkārši apbrīnojami. sāka jau likties, ka es viena pati tāda "nenormālā" pasaulē, bet izrādās, ka tomēr ne.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nenormaaliigaa
2007-05-17 11:31 (saite)
Tā ir laikmeta iezīme, es domāju. Esmu novērojusi, ka pēdējā laikā tā notiek ar daudziem maniem paziņām (vismaz ar tiem, kuru intereses līdzīgas manējām), t.sk. arī ar mani. Un būs arvien vairāk. Man šķiet, ka viss būs labi. Cilvēki sāk atgriezties pie pamatvērtībām, lai beidzot tās izprastu - atkal no jauna, tikai šoreiz - pa visam citā līmenī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]way
2007-05-17 12:50 (saite)
man gan neko tādu nav gadījies novērot. visbiežāk saskaros ar pilnīgi pretējiem viedokļiem šajā jautājumā :) jā.. un tad ir stingri jāturas pie savas pārliecības, citādi var nonākt apjukumā.
man arī šķiet ka pasaules pašregulējošā daba visu sakārtos kā tam jābūt. ja esam pārāk attālinājušies, tad būs vien jānāk atpakaļ. man jau patiktu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]way
2007-05-17 12:35 (saite)
jā, palīdz acīmredzot. bet man kā cilvēkam kas visu mēģina vienkāršot nav skaidrs šis it kā liekais posms, izliec domu ārā un pēc tam atkal iekšā :) tas viss tak bija jau tur iekšā bet laikam jau vienā lielā kaudzē samests.

ehh, kā man gribējās domāt ka esmu tāds viens un orģināls :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?