whispering and listening ([info]waterjunky) rakstīja,
@ 2011-08-08 15:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:zvērā 11




jā, tas bija jau ceturtais gads, kad es samaksāju naudu, lai brauktu pāri visai valstij un piedzertos pļavā kopā ar daudz citiem cilvēkiem. Un paiet kāds laiks, lai pēc tam varētu tiešām savākties un atskatīties uz to, kas tur notika.

protams, ka ar bildēm jau nevar paradīt visu, kas ir palicis aiz kadra, bet vismaz daļēji var atsaukt atmiņā visas āāāsom tizlības. xD

    
(Saldū iepērkam atspirdzinošus dzērienus, veikalā prasa dokumentus un pēc tam visi uz mani blenž jo man ir jāpārkrāmē visas mantas (lai atrastu pasi!), divči, drēbes, viss krīt uz visām pusēm)



(Kaut kāda pirmā zvēra pusstunda. Nav ne jausmas kas tie par čaļiem un kāpēc mēs kopā fotogrāfējamies)



   
(Lelde ar Eilu. Rock. Lelde ar random čali, kurš gribēja atstāt iespaidu ar to, ka runā daudz valodas, ieskaitot poļu. hahahahahā. nesanāca.
jā, un tas pats čalis ar ko mēs otrajā vakarā nepiedienīgi vārtījāmies trijatā pa zalīti.)



(šitas tika dalīts apkārt, šausmīgi sasmējāmies)


(es ar Eilu. Rock. Un man visu laiku ir ļoti šauras acis. :/ )




(dažādas netiklības, bet šogad jau viss vēl bija plus/mīnus pieklājīgi. xDDD)


  
(čillzzzz pie telts, kaķumētra mazliet un es pārleju divci plastmasa glāzēs, lai nav smagumi jānēsā un izskatītos smalkāk)

   
(čalis no Čehijas ar savu cūciņu. mēģinājām savā starpā sarunāties poļu un čehu mēlē, bet nekas prātīgs nesanāca. Zvērs un Solvita Zvēra dzīvē)



 
(Djevara, ar ko saballējām pirms diviem gadiem, kad viņi Zvērā spēlēja pirmo reizi. aww, bija funny)



  
(visādi Zvēra ūdeņi. yeah)


 
(ūdeņi bija visur, totally)                                                                                                   (dubļainas kājas un Eilas kurpes, kuras viņa otrajā naktī pazaudēja, kaut kur)



Un vēl bija daudz jaukas random lietas, kas šo Zvēru padarīja atšķīrīgu no iepriekšējiem. Sen neredzēti draugi. xD Džimmijs jeb Čimmijs. Sestdienas snemitīgā slāpju remdēšana. Netiklības ar tik sen nesatikto Leldi. matu mazgāšāna upē. bļa dušas nedarbojās. :/ pastaigāšanās pa upi ar drēbēm. Mans drēbju kalns, kas man deva iespēju pārģērbties kaut kur trīs reizes dienā. xD Pārpludusī upe. Diemžēl vienīgā grupa, ko patiešām redzēju bija Inokentijs, Djevaru, palaidu garām, jo ap to laiku, jau bija uzradušās citas intereses. Tikai mazliet žēl, ka nesanāca paballēties vairāk ar cilvēkiem, ko tik bieži vairs nesatieku. Un tik tiešām neigaidīti veiksmīgā stopēšana atpakaļ!

yeah, līdz nākamajam gadam.
















(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]hesus
2011-08-08 18:21 (saite)
Lucky you. Netīrumi un rokenrols. (mm)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?