visu_vai_neko ([info]visu_vai_neko) rakstīja,
@ 2011-06-19 14:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man nav laika iet uz netu tpc visu rakstu notepadaa.
ar mani te dienas laikaa notiek vairaak notikumu, nekaa LV nedeljas laikaa.
sorit uz dabu mani atveda aleks :) sedeju vinjam blakus priekshaa un nesapratu kaa vins var buut tik loti smuks?? ai nu tas veel taa.
vakar darbu beidzu tikai 2os un sorit jau 9os jau bija jabut darbaa. vnk treshaa nakts pec kartas kad gulu 5 h.
4dienas vakara aizgajaam ar kristianu un sorinu pec darba uz pludmali, dzeram alu un runajaamies. gajaam uz mashinu, nolemam ka jaieed kaut kas, iegajam vienaa jaukaa griekju kafejnicinjaa un tur satikaam aleksi <3 un vel vienu cali no darba, pasedajaam ar viniem vel kadu stundu. 5dien aizgajam ar denisu un sorinu uz vienu baaru. mans chefpavars ari teica ka naks, bet pedejajaa mirklii arsutija sms, ka vinam esot kaut kada problema un ka mums viss jaatcelj, bet ja jau bijam sataisijushies nolemem iet iedzert pa glazitei, kas, pashsaprotami, nebija viena glazite. vnk tikl loti milu to naktsdzivi griekjijaa, viss ir tik loti savadak ka lv. tur satikaam vienu meiteni no darba, kas bija totally drunk un vinai bija janak uz darbu 9os. no rita atnaku, un vinas nav :D vina ieradaas tikai peec 2iem :D
vakar darbaa visu laiku kaut kadas huinjas notikaas, visi bija tik loti izbesijushies, nogurushi un bezspecigi. izdzeru 2 shotus un 3 mazos alinjus, tad viss liekas vieglaak.
sodien atnaca viena meitene no darbinieku departamenta un teica ka man jauztaisa health book. ideali tas nozime ka uz salonikiewm nevaru braukt brivajaa dienaa, bet jabrauc uz tuvejo pilseetu. bljagj, man nav ko vilkt!!!!!! uzzinaju ari to, ka tas brivdienas, kas man nav es varesu dabut beigaas vai citu nedelu. es emsu nogurusi jaa, bet nav tik traki. vnk man ir iekrajushaas lietas, kuras var izdarit tikai brivdienaa,jo parejaas dienaas vnk tam neatliek laika.
pirmsparis dienam atnaca jauna meitene no rumanijas un vina jau taisaas iet prom. vina ir izmacijusie spar psihologji, bet es nesaprotu kadaa veidaa. vinja ir tik nezheeligi emocionala! kaa taads cilveks var but psihologs. man liekas ka psihologam viss ir jabut pohuj, jo savadak var sajut praataa.
richards arii laikam iet prom. vnk kpc tie cilveki ar kuriem es sadraudzejos iet prom??
nespeju noticet ka jau gandriiz menesio neesmu bijusi majaas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?