visu_vai_neko ([info]visu_vai_neko) rakstīja,
@ 2011-05-27 15:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sodien te ir apmaacies, bet rozes pie majinas smarzo vel dievigaak, kad saule nespiid. mm.
no rita izgulejos, devos uz darbu un shefpavars man iedeva lavandu. velak vinj uztaisija jaunu sedertu un iedeva man pagarsot. delicious! pirmajaas dienaas (haha. esmu te 4to dienu) likaak, ka izkaameshu sheit, jo nav laika eest. tagad man likas ka uzresneshu, jo baro mani mana restoraanaa ar visadiem grieku edienom, nu tik dieviigi un lidzi arii var panemt, jo nepaspeju paeest tur.
mans menedzeris paksatijas uz mani un pateica, ka es esmu jauki apgerbusies. es teiktu ka nekad vairs nevilksu uz darbu isus svarkus, bet man jau neka cita te nav :D
driz satadiis adrba grafiku un uzinasu kad man jastardaa, pateicu savam menedzerim, ka man patiik kad man ir split shift, jo varu kaut ko padariit pa dienu. vakaraa pec 6iem sakas hc darbs, tpc zinu, ka brivi vakari man nebuus.paldies dievam, ka nebus jastradaa vauraak par 8 h. nu kadreiz gan jau bus ilgak, bet nav tik traki.
kaut ka samierinajos ar to, ka esam 3 istabinaa, jo meityene, kas dzivo ar mums ir jauka un no rita es celos pedeja un atpakal parrodos ari pedeja, taka es nejutos to saspiestibu.

nevaru sagaidit, kad saksies auglu sezona, tik loti gribas melones, arbuzus un visu parejo. varu iedomaties, cik tas viss ir garsigs te!
tagad parunasu ar masu pa skype. un tad vakara atkal uz darbinu. vakar sapratu, ka man patiik steiga un stresins darbaa. es jutos vajadziga un man tas patiik
uz pludmali nesanaks aiziet :(


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]evita_
2011-05-27 16:32 (saite)
izklausās tā neko kruti!! :)

(Atbildēt uz šo)


[info]leopards
2011-05-29 11:42 (saite)
so priekaa duud! :))

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?