visu_vai_neko ([info]visu_vai_neko) rakstīja,
@ 2010-08-02 22:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jaukā dieniņa :)
kā jau ieprieks minēju, šodien satikos ar bijušo kl biedreni. aizbraucām uz Ozo, uztaisījām nelielu pikniku, nopeldējāmies un biš paklačojāmies, kā jau meitenes. viskaut ko foršu saplānojām. Izdomājām, ka jābrauz uz jūriņu baudīt pēdējo vasaras mēnesi un ķērt saulīti. 4dien braucam, ja vien laiciņš nepievils, bet augustu jau sola siltu :) Es zinu, ka tad, kad gulēšu smiltīs man būs garlaicīgi un tas viss ātri apniks, bet tagad es jutos kā ziemā, kad sau;es nemaz nav, bet tagad ir saule. ok es jūtu, ka tas makes no sense :D
vēl izdomājām, ka būtu jāsarīko meiteņu vakars, kā senos laikos, kad visas savācāmies pie kādas, palikām pa nakti riktīgi daudz runājām, spēlējām patiesību vai risku un daudz klačojāmies. Protams, obligāti kaut kas jāizcepj un jāsataisa daudz ņammīgu lietiņu pidžammbalīte karoc. rudenī taču visas būsim lielas meitenes.

kad bijām piekususšs no saules, Laura aizbrauca mājās, bet es pie J aizbraucu. pačilojām tur atlikušo dienas daļu. braucām ar ričukiem uz Jelgavu un runājām par visām tām lietām, ko es cenšos nedomāt un viņš arī cenšās, bet kādu dienu jau par to visu būs jārunā, tā kā mēs viens otru morāli gatavojam. gandrīz sāku raudāt, bet tad es piedāvāju iebraukt Hesburgerā paņemt garšīgo saldējumu un pasēdēt ārā. Kāpēc atlikušās dienas pēdāties, ja tās var pavadīt ļoti labi? un tiešām es jutos kā randiņā. tas bija tik jauki, trūka tikai vecpilsētas un puķītes uz galdiņa. bet tās jau ir tikai lietas.
tālāk braucot vēroju pilsētas ahritektūru (ja to tā var nosaukt) un man pavērās diezgan patīkams skats. jutos kā veco laiku filmā. diena izdevusies (y)



p.s. esmu uzņemta pārtikas tehnoloģijas budžetā. jādodas parastīt līgums.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?