visu_vai_neko ([info]visu_vai_neko) rakstīja,
@ 2010-07-25 13:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
10. nama mistērijas
tagad, kad pēc snaudas, reibums beidzot ir izgājis, es varu sākt pilnvērtīgu dienu - ejot kaut kur, neturēties pie sadzīves priekšmetiem :D
reāli man istabā ir tāds bardaks! un gavenais, ka es viņu pat netaisu! reāli man liekas, ka kamēr es neemu mājās, kads te ielaužās un izvanda man te visu.
ā un vēl viens prikols no pagājušas nakts/rīta.
es esmu veiksmīgi tikusi līdz kāpņuteilpai un te es redzu, ka logā stāv mana keimiņieme, atgādināšu ka bija 5 no rīta (WTF?), es mēģinu uzspiest kodu, bet visi taustiņi ir iesprūduši. \Reāli var redzēt, ka tā slēdzene ir kaut kā salocīta, ka neviens teustiņš nedarbojas, lai kādu spēku es pieliktu. man drausmīgi nāk miegs, es knapi sāvu kājās un netieku mājās! otras durvis pa nakti ir ciet, es izmisumā dauzu tos taustiņus, bet nekas nenotiek. es neiznu ko lai dara, jo 5os no rīta kaut kāds atslēdznieks jau nu nebrauks mani ielaist mājā. apeju un izrādās, ka durvis ir vaļā un es vieksmīgi tieku līdz savam dzīvoklis.
un tagad jautājums - kā pie velna to slēdzi var tā salocīt? man kāpņutelpā dzīvo TIKAI omes un opi, Kāpēc? kādā veidā?
ienākot kāpņu telpā mana keimīniene tur vairs nebija, viņi veiksmīgi aizlavījās kā parasti. es neiznu, man tas vis sleikas šausmīgi aizdomīgi!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?