visu_vai_neko ([info]visu_vai_neko) rakstīja,
@ 2010-07-19 23:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ak dievs, ak dievs. šis vakars bija vnk awesome! pa dienu apstiprināju pieteikumu studijām, satiku pilī vienu meiteni no kursiem, tad aizbraucu pi emīļuma, aidzedzinaaju un iespraudu sveciiti kuuciņā un piezvaniiju, lai viņš iznaak. apsveicu, uzdaavinaaju muusu kopbildiiti zilā rāmītī. sen nebijām tikušies, runājāmis par viskaut ko. un tagad vakarā viņa vecāki nolēma viņam beidzot uzdāvināt dz dienas dāvanu, kas bija BIG paarsteigums. Jānis jau pasme'jās, ka būs sudraba karote vai kabatas nazis :Dlidojums ar lidmašīnu pāri Jelgavai. Ak Dievs tas bija tik superīgi! J vecāki nolēma, ka man arii jaalido, jo tad viņam buus ar ko daliities emocijaas un pārrunāt visu. Es man liekas biju satrauktāka un priecīgāja parmīlumu, jo nekad mūžā nekur neemu lidojusi.
Mums bija jāvelk lielās austiņas ar mikrafonu. ^^ Pilsēta izksatās tik maza un tu jūties tik niecīgs tur dzīvojot, es redzēju, gan savu, gan mīļuma māju un viņs ir mazākas par sērkocinu kastītēm! viss ir tik nereāls un maziņš. Vienā miklī biju virs savas mājas, bet pēc minūtes jau virs Ozo dīķa. un tad jaukais pilots paparsiija vai gribu izbaudiit amerikāņu kalniņus un tad viņš cēlās augšā un laidās lejā, man likā, ka man sirds apstāsies :D bet tas bija tik COOL!!! un tad es parsiiju, lai veelreiz taa izdara :D
Lai nu kā mīļumam tomēr patika, lai gan no sākuma viņš bija reāli sabijies, jo līdz pat lidlaikam nezināja, kas viņu sagaida.
šī diena ir viena no tām neaizmirstamjām :)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?