Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Mar. 15th, 2014|02:15 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]bozena
Date:March 15th, 2014 - 09:26 pm
(Link)
Neko pats sev nerausti un nespaidi. Un nevelc. Dievs, pasarg! Tur tak viss kas var būt, nervs nospiests, traumēts...Ibumetīnu vai analogu, ko nu pēc receptēm var dabūt iedzer, bet apskaties pamācībā, man liekas 400 mg ik pēc 4 stundām var tikai. Olfen pakaļabāžamās sveces droši, ka var dabūt bez receptēm. Ar alkoholu peinkilleri kopā neiet. Ja tev būs operācija , tev ir jāvar pateikt anesteziolgam, ko un kad esi dzēris, lai.. nu vienvārdsakot, tas ir svarīgi. Tāpēc nebūtu labi sarīties visu ko brīnumainu, lai dakterim pēcāk nav tevi jāatkačā. :)
Man liekas, ka cien. cibas lietotajs zirgs pie mums ir no dakteru sugas.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:March 15th, 2014 - 09:33 pm
(Link)
:) Šmigu man šodien vienkārši vajadzēja, lai nomierinātos - dienas vidū tāds adrenalīna hajs iesita, ka ne nosēdēt, ne pagulēt. Svarīgāk par peinkilleri, peinu mēs piecietīsim, atšķirībā no. Neko vairāk par to jebalgīnu gan jau nerīšu anyway, man pret šito visu stipri dalītas jūtas.
From:[info]ernuerna
Date:March 18th, 2014 - 12:01 am
(Link)
ai, jā, tas adrenalīns gan ir. Man arī tā bija. Pirmās 2 dienas ierēcu un dzinu bravūrīgus jokus. Pēc tam sēdēju nedēļu tumsā, mājās zem segas, pasaule ļauna un melna, izdzēru pudeli šņabja, un finālā bija depresīva raudu lēkme, kam racionālu izskaidrojumu nevarēju atrast. Vnk ķīmija, adrenalīns sāka iziet, un histērija klāt. Pati sevi nepazinu. Mēs ar Jums. Neko citu neprotos pateikt, draudzīgs plecs virtuāli atbalstam.
From:[info]eermaniitis
Date:March 15th, 2014 - 09:54 pm
(Link)
šitas atgādināja, ja pirms operācijas tev anestezialogs piedāvās zilo tabletīti, neatsakies, tik rožainas vīzijas es dzīvē redzējis nebiju ;)
From:[info]eermaniitis
Date:March 15th, 2014 - 11:05 pm
(Link)
božena, tur ir lauzta roka ;) tur ir viss augstāk uzskaitītais un vēl nedaudz ;) bet no tā nemirst uzreiz ;)