Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[May. 11th, 2012|10:22 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Šodien +30, rīt +15, nooormāli. Iekš iDnes uzdūros rakstam par to, ka principā tādu terminu kā "pavasaris" var droši norakstīt, aizmirst un svītrot no mācību grāmatām, tur veci perdeļi varēs kūpināt savu pīpīti šūpuļkrēslā un stāstīt jaunajai paaudzei, ka viņu laikā, redz, nebija tā, ka nedēļu pēc sniega nokušanas jau var sauļoties, nē, tur vēl pāris mēnešus tāds dīvains gadalaiks pa vidu bija, ne zivs, ne steiks. "Ko nu muldi, vecais, galīgi jau uz vecumu prātiņu pašvilpis", tā viņi atbildēs, bet mēs ta zināsim!

Rādīt dokumentālās filmas, uzklausīt aculiecinieku stāstus. Subjektīvi nekādu iebildumu nav, bet mazliet skumdina arī rekomendācija aizmirst par tādu dabas fenomenu kā "vienkārši normāli silts laiks". 

Tak labi, hrens ar to visu, es ir egoistisks latvietis ar šauru pasaules skatījumu, manis pēc kaut lai mīnus simts, gal'nais, ka kāds pacients negaidīti samaksā un šajā vīkendā varētu beidzot paņemt normālas tādas, pilnvērtīgas brīvdienas. Organismam nepieciešams, ziniet.
linkiet garām

Comments:
From:[info]zirka
Date:May 11th, 2012 - 11:48 am
(Link)
atzīstos, vainīga, tas tikai tāpēc, ka uz prāgu braucu es, tā tāda normāla kombinācija - zirka + čemodāns + mākulis pa priekšu
[User Picture]
From:[info]f
Date:May 11th, 2012 - 12:25 pm
(Link)
vislabāk man patīk tie pacienti, kam tā deg, nu, tāā deg, ka vajag tūlīt, uz sitiena, un tad tu uztaisi, un izrādās, ka nebija tik steidzami. un darbs gaida samaksu. da vispār bez avansa neko nevaig darīt.
[User Picture]
From:[info]jim
Date:May 11th, 2012 - 08:55 pm
(Link)
priekā par pēdējo!
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:May 11th, 2012 - 10:04 pm
(Link)
Ar pēdējo vispār sanāca tā, ka klusi, bet tāpēc ne mazāk izjusti un sirsnīgi, pasūtīju visus sekot bundziniekam un pajēmu brīvdienu jau šodien, ot. A ko darīt... *noplāta rokas*