Lācītis numur divi - Sāku komentāru rakstīt [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

Sāku komentāru rakstīt [Apr. 15th, 2012|03:04 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkiet garām

Comments:
From:[info]unpy
Date:April 15th, 2012 - 04:55 pm
(Link)
Ai, Tu taču pats labi zini, ka cilvēkiem kārojas, lai viss visapkārt "hujārījas un midžinās", tieši tas pats arī notiek vairuma galvās un, ja pamata internetu patērātājam, kurš teorētiski ir nedaudz prasmīgāks par prastu ierindas TV skatītāju, daudz saistošāka šķiet ziņa, ka "vārna sabiedējusi pirmklasnieku", nevis "CERN zinātnieki sola gada laikā pierādīt Higsa bozona eksistenci", tad skaidrs, ka svarīgākais ir tas, cik kuram spožs pikselis kurā stūrī iespiests, jo apmeklētāju skaits ir atkarīgs nevis no kontenta kvalitātes, bet no tā "pareizas iemārketēšanas", kas paredz visa veida retvītošanu, refeisbūkošanu un ko tik vēl ne.

Par megavietņu apmeklējamību jau vēl cits stāsts, pats piedalījos mazmazītiņā projektiņā, kura ietvaros vajadzēja uzmakarēt až Vortālu vienai salīdzinoši specifiskas iestādes ļoti specifiskai apakšiestādei, Vortālam vajadzēja būt ar n sadaļām, kad piesardzīgi pajautāju, vai viņiem ir skaidrs, ar kādu kontentu to visu piepildīs, kas to darīs un tā tālāk, sapratu, ka labāk šādus pinķerīgus jautājumus neuzdot, lieki teikt, ka nu jau rit otrs gads, kontenta nav, pat, ja būtu, to vietni apskatās viens cilvēks divos mēnešos un tas pats esmu es:))
[User Picture]
From:[info]perkons
Date:April 15th, 2012 - 05:16 pm
(Link)
Šis jau vēl cits stāsts, ka katrs, kurš radījis kaut kādu ekskrementu iedomājas, ka ekskrementu tirgošanas apjomi pieaugs, ja būs mājas lapa ar desmit sadaļām septiņās valodās.
From:[info]unpy
Date:April 15th, 2012 - 05:54 pm
(Link)
Kā to ņem, viens tirgo preces, par to saņemot pretim naudu, otrs tirgo kaut kaut kādu nosacīto informāciju, saņemot pretim imagināro...eeee..sabiedrības atzinību?
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 15th, 2012 - 10:08 pm

kinematografiska ilustracija Tevis teiktajam

(Link)
(Louise: So what happened, were you bored in Manchester?
Johnny: Was I bored? No, I wasn't fuckin' bored. I'm never bored. That's the trouble with everybody - you're all so bored. You've had nature explained to you and you're bored with it, you've had the living body explained to you and you're bored with it, you've had the universe explained to you and you're bored with it, so now you want cheap thrills and, like, plenty of them, and it doesn't matter how tawdry or vacuous they are as long as it's new as long as it's new as long as it flashes and fuckin' bleeps in forty fuckin' different colors. So whatever else you can say about me, I'm not fuckin' bored.)