Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Apr. 12th, 2011|05:20 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]sissy
Date:April 12th, 2011 - 07:19 pm
(Link)
O, jā! :) Ja tā labi padomā, nemaz nenāk tā uz sitiena prātā, vai mūsu senči maz kaut ko citu prata, kā tikai slīcināties. Vēnu griezēji un galvas cirtēji vairāk ar frančiem saistās. Angļiem laikam populārāka pakāršanās un apšaušanās bija. Vēl kaut kāda daļa pašnāvnieciskas tieksmes bezcerīgos dueļos apslāpēja, uz kuriem jau devās kā uz nāves spriedumu. Tak letiņiem tie ūdeņi vistuvākie bijuši. Pat Baibiņa noslīcinājās, nu!

Bez maz vai jāpasludina slīcināšanās LikteņUpē kā daļa no nemateriālā kultūras mantojuma, par kura pēctecību jārūpējas un kas jāmāca jaunākajām paaudzēm. Iedomājies? Nu, tautas dziesmai un dejai ir pašai savi svētki. Kāpēc slīcināšanos LikteņUpē nevarētu padarīt par vēl vieniem svētkiem? Nu, tur ik pēc diviem gadiem visi slīkt gribētāji tiekas LikteņUpes krastā, kur autentiskā veidā un ar atbilstošu dramatismu atdod galus. Un citi - tie, kuri iegādājušies biļetītes, audzējot lieldraugu maciņus biezākus - dzer krastā alu & grauž sakaltušu sieru.
[User Picture]
From:[info]ob
Date:April 12th, 2011 - 07:27 pm
(Link)
Izziņa par nomaksāto sociālo nodokli + akcīzes nodokli (rēķināt no dzīvsvara) + vienreizēja dabas resursu izmantošanas nodeva un esi brīvs - peldi kur gribi!
[User Picture]
From:[info]sissy
Date:April 12th, 2011 - 07:29 pm
(Link)
Iepriekšēja pieteikšanās + vietu skaits ierobežots.
[User Picture]
From:[info]ob
Date:April 12th, 2011 - 07:33 pm
(Link)
Tirgošanās ar EU kvotām un korupcijas skandāli. Negodprātīgiem slīkoņām - mūža ieslodzījums stingras uzraudzības iestādēs.
[User Picture]
From:[info]sissy
Date:April 12th, 2011 - 07:36 pm
(Link)
Rīkojam novadu, reģiona & valsts atlasi, lai pārliecinātos, vai potenciālie slīkšanas dalībnieki līdz galam sapratuši domu & spēs to arī dzīvē īstenot (galu galā nedrīkst tak kuru katru pie LikteņUpes uz slīcināšanos laist!).

Uz scenārija radīšanu slīkšanas ainai izsludinam konkursu. Iespējamo iznākumu jāsāk apgūt uzreiz pēc iepriekšējās slīcināšanās beigām. Pirms lielā uznāciena notiek ģenerālmēģinājums. Tie, kas nav tik turīgi (lasīt - nervos stipri), lai piedzīvotu pašu kulmināciju ar alus dzeršanu & siera graušanu, var iegādāties biļetītes uz ģenerālmēģinājumu.

Kulminācija - visi savienojas vienā kopīgā domā un iet slīcināties, paši to nemaz negribēdami.
[User Picture]
From:[info]ob
Date:April 12th, 2011 - 07:45 pm
(Link)
Beidzot uzplaukst ekotūrisms. Latvijas zivjsaimniecības eksportē nēģus uz visām Eiropas valstīm un mazliet uz Krieviju, līdz tām nēģi līdz kaklam un tiek paziņots ka tajos pārliek daudz žults.
[User Picture]
From:[info]sissy
Date:April 12th, 2011 - 07:51 pm
(Link)
Visu zemju pašnāvnieki stāvgrūdām dodas uz LV, lai paši uz savas ādas izbaudītu slīcināšanos slavenajā LikteņUpē. Sanfrancisko tilti vairs nav modē. Žurku indēm noiets samazinājies līdz minimumam. Savukārt [info]indulgence sajūsmā lauž krēslus, aizkustināts līdz sirds dziļumiem, ka ir tomēr letiņos kripata talanta, kas ļauj arī pašiem ko oriģinālu izdomāt.