Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Jan. 6th, 2011|10:35 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Survival]

Jooomajo, nu ko, tagad arī līdz mums šī mātes dabas asprātība nonākusi.

Kamēr ļēpoju uz Kamerkroga pusi — no gaisa pavasarīgi krita omulīgs lietutiņš. Kurš nerēķinājās ar tādu niansi, ka te nav nekādi subtropi, te ir gaisa temperatūras, pie kurām ūdens neizbēgami sasalst, tas karmā ierakstīts.

Atpakaļceļš izvērtās par tādu pizģecu, kādu neatminos esam pieredzējis. Mēģinot šturmēt to nelielo uzkalniņu no Kamerkroga, parādījās sajūta, ka varbūt prātīgāk ir nepaskopoties un nobraukt tās pāris pieturas ar tramvaju; teiciens "solis uz priekšu — divi atpakaļ" piepeši kļuva jēgpilns un saprotams.

I mean — apledojis ir viss. Pilnīgi viss. Gaišā ideja par brišanu pa sniegu aplauzās saknē, jo arī tam pa virsu asprātīgi uzriktējusies ledus kārtiņa. Prieks par zemē nobērtajiem pretslīdēšanas akmentiņiem izrādās īss, jo akmentiņi iesaluši drošā un stabilā ledus glazūrā. Principā uzskatu savu kungfu par tīri pieņemamu, gar zemi neizklājos ne reizi, tik cik vienreiz nojaucos līdz puskritušam stāvoklim.

Es ceru, ka par rītdienas +7 grādiem nav melots, citādi bail būs ziņās ieskatīties.
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:January 7th, 2011 - 12:01 am
(Link)
vai ne! špacierēju pa berlīni ledus mētelītī!
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:January 7th, 2011 - 12:10 am
(Link)
Wah, visu cieņu par drosmi vispār špacierēt! Es jau te sāku izskatīt iespēju atgriezties Kamerās un paziņot, ka man viņu klientu politika nepiš, es pieprasu naktsmājas un ērtu spilventiņu!
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:January 7th, 2011 - 12:13 am
(Link)
nuuuu, mums taču ir dzintarzemes rūdījums, vistuzagli! tu tač neesi nekāds mīkstais opis, kuru piepeši šāds laikapstāklis pārāk safrustrētu. varbūt, pamē'ģini uzvilkt kādas lielākas zeķes VIRS zābakiem?
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:January 7th, 2011 - 12:29 am
(Link)
Hehehe, jā, šitas ir variants, ko kaut kā neizskatīju! :)
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:January 7th, 2011 - 12:32 am
(Link)
es jums saku, džērman inženēring!
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:January 7th, 2011 - 12:34 am
(Link)
Nu fošisti zina, ko dara, I'd say. Ja šitas strjoms nebeigsies — rīt iemēģināšu praksē, ibo galu galā, nevar tak riskēt ar miesas bojājumiem tikai tāpēc, ka līdz ķīnīzerim pēc pivča jāaiziet!
[User Picture]
From:[info]pzrk
Date:January 7th, 2011 - 01:18 am
(Link)
Diskusiju lasot, atcerējos, ka šodien novēroju vienu pavecu vīru ar spieķi. Spieķis kā jau spieķis, tikai apakšā nagla. (Uz ielas jau tādu nepamanītu, es šo vēroju pārvietojamies pa autobusu ar to spieķi.)