Lācītis numur divi - [entries|archive|friends|userinfo]
vistu_zaglis

[ website | šulcs.lv ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| VZL ]

[Jul. 30th, 2009|08:53 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood |Gambrinus]

Zvana te pie durvīm, teku atvērt — a tur trīs tādi, visi labdien, sveicināti, sakiet, vai esat dzirdējuši par tādu grāmatu? Bībelīte saucoties. Un nekavējoties metās man citātu no savas Bībelītes lasīt, ar izteiksmi izpildīja. Priekšnesumu godīgi noklausījos līdz galam, tad atzinos, ka no labajiem vārdiem knapi pusi sapratu.

Valodas barjera šiem neizrādījās šķērslis turpināt tincināt, varbūt es vēlētos vairāk un tuvāk ar to viņu Labo Grāmatu iepazīties.

Ša, aha. Es, bļaķ, Mormonijā veselu gadu katru otro dienu reliģijas mācību apmeklēju, iepazīstināšot viņi mani.

Bet skarbākais jau tas, ka viņi visi tik Labi un Smaidīgi cilvēki, ka neērti dirst pasūtīt. Tas kā, es nezinu, vot sēdi vakarā āra krodziņā, malko slinki alutiņu, un piepeši pieskrien klāt skaļi gavilējošs netālu sēdošās famīlijas offsprings un siekalas šķaidīdams ņemas tev pūst pieneņu pūkas sejā. Un it kā instinktīvi gribās iespert viņam, bet ar prātu saproti, ka nebūs smuki. Apvainosies.

Jā, nu lūk, saņēmu komplimentu par valod'sprasmi, ar pateicību pieņēmu bukletiņu ar nosaukumu «Grāmata visiem pasaules cilvēkiem», un varu apsolīt, ka bukletiņš nelidos pa tiešo miskastē, bet tiks ar rūpību ievietots zilajā konteinerā ar uzrakstu «Papīrs». Atkritumu šķirošana taču ir dievam tīkama lieta, ne tā?
linkiet garām

Comments:
[User Picture]
From:[info]otily
Date:July 30th, 2009 - 10:43 pm
(Link)
Gadus n-tos atpakaļ šādi apkārt staigāja krišnaīdi, tikai ar savām grāmatiņām.
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:July 30th, 2009 - 11:14 pm
(Link)
Nu būtu dīvaini, ja krišnaīti staigātu apkārt ar bībelītēm.
From:[info]purvainais
Date:July 30th, 2009 - 11:29 pm
(Link)
Vispār precīzs novērojums: ja pie durvīm zvana krišnaīti ar bībelēm rokās, tad tie ir kaut kādi nepareizi krišnaīti, tādiem labāk durvis vaļā nevērt :)
[User Picture]
From:[info]otily
Date:July 30th, 2009 - 11:43 pm
(Link)
Es ne par bībelītēm, es par interešu grupiņu grāmatiņām :)
[User Picture]
From:[info]mth
Date:July 30th, 2009 - 10:55 pm
(Link)
zoliids piegaajiens
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:July 30th, 2009 - 11:47 pm
(Link)
Man arī vienā tumšā ziemas vakarā piesējās un, kad uz jautājumu, vai es zinu, kas ir bībele, plati smaidot atbildēju, ka tieši pašreiz analizēju tur atrodamās tiesību normas, viņi kļuva vēl dīvaināki un mulsi atkāpās tumsā.
From:[info]eermaniitis
Date:July 31st, 2009 - 09:21 am
(Link)
pa - par to ka ūesā esi pabijis biju no tevis dzirdējis, bet to stāstu par ikpārdienas svētdienas skolas apmeklējumiem dzirdu pirmo reizi .... te kautkā kautri gribas uzprasīties: pastāst ko sīkāk, lūdzu! ;)
[User Picture]
From:[info]vistu_zaglis
Date:July 31st, 2009 - 09:34 am
(Link)
Da sīkāk varētu uz N lappusēm, bet ja no tā visa kopsavilkumu, tad tur vienkārši viss. Mormonijā reliģijas mācība ir brīvprātīgi obligātais priekšmets. Stundu saraksts, savukārt, tiek sastādīts nevis nedēļai, bet 2 dienām & pamīšus atkārtojas. Lūk arī atbilde...