mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2008-09-09 11:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
puri peido (pre-paid jp.val)
man shodien bija jaazvana pa telefonu, bet izraadiijaas, ka beidzies krediits. taapeec negaaju eest, kaa plaanots, eedniicaa, bet braucu ar riteni uz centru mekleet savos laukos pre-paid karti, tipa zelta zivtinu. atradu vienaa kioska tipa veikalaa, kuraa nebija paardeveejas, jo vinas abas laukaa ar shluuteni laistiija saulee paarkarsusho asfaltu. viena, vecaakaa, slinki ienaaca man apkalpot. es saku, ka man vajag tur to karti, vina iedod, bet es saku, ka iisti nezinu, kaa vinu lietot. shii saka, raadot uz punktu, kas sviist laukaa pie durviim, lai paprasu tur tam viirietim. es saku, ka vins arii nezinaas. vina noprasa - nu, tad pirksiet? - droshi vien jau, bet es nezinu, kaa lietot.
vinja saka, ka vajag no kaada noskaidrot, un saak saukt - viirs, viirs! maasa, maasa!
ienaak no lauka jaunaakaa shkielace, izspuurusi un slapja peec ciinjas ar shluuteni, bet arii vina "nemaz nemaz" nezinot, kaa taadu karti lietot. nu labi, nopeerku tikuntaa.
aizbraucam paeest pie kjiinieshiem, cilveeku nekur neviena nav, cik taalu vien skatiens sniedzas. ieraugu telefonu kompaaniju, domaaju varbuut tur man paskaidros par karti, bet no turienes mani padzen, jo man rokaas ir konkurentu firmas puri peido.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2008-09-09 11:50 (saite)
man liekas, Tu tur esi kaut kādā pasaku valstībā!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?