polija ([info]polija) rakstīja,
Es arī eju, un arī bērnam mācu..
Mums Ķengaragā ir vietas, kur: drošāk ir pie sarkanā, kur zaļais vispār neiesēgsies, pat, ja tur vispār neviena mašīna tai laikā near braukt (jo tām māšinām, kas tur var braukt ir sarkanais), ja IEPRIEKš(pirms māsinu sarkanā! nebūsi nospiedis pogu), kur fiziski nevari pagūt pāriet pāri Maskavas ielai pie viena zaļā cikla, un iet uz cikl beigām ir bīstamāk, jo tad visi mēģina vēl kreiso pagūt izgriezt, kur sākt iet uz zaļā beigām ir bīstamāk nekā pagaidīt gāēju sarkano, tā paša iemesla dēļ..

Nu un nogurums dažreiz arī spēlē savu lomu, jo īpaši nogursti skatoties kā gājēju zaālis tajā virzieā deg 5as sekundes, kamēr auto (tai paša virzienā!) turpina degt vēl 50 sekundes pēc tam, kad gājēju zaļais nodzisis..

MAnā uzskatā arī auto drīkstētu braukt pie sarkanā (ko viņit āpat jau dara nonstop), JA iepriekš apstātos un paŗliecinātos par drošīibu. Visas nelaimes un problēmas sākas, kad cilvēks - vienalga kājām ejot vai pie jebkādas stūres mēģina "vēl paspēt pie zaļā" vai pārāk koncentrējas uz luksoforu, nevis uz satiksmi..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?