polija ([info]polija) rakstīja,
Re: breaks my heart
nu pag tu rakstīji brokolis, burkāns, makaronus nopērc pilngraudu (ar būs labums). Brokolis, burkāns sound pilnīgi ok. Lai grauž svaigus vai kā nu viņš viņus ēd.
Plus nesamudrītu ēdienu viņš ar neēd? Nevis 2h šmorētu, bet reku: cepts, tvaicēts, vārīts, nezinu kāds vēl gaļas gabals? Siera šķēle? svaigs/tvaicēts atsevišķs dārzenis vai tml? Lai iet makaroni (pilngraudu), bet klāt obligāti burkāns, brokolis vai ko nu viņš ir gatavs pieciest jebkādā veidā sagatavost/negatavots..?

No dārzeņiem ar neko citu neēd? No piena produktiem neko? Vnk vajag papētīt uztura piramīdu, pašai tad izdomāt, cik daudz no kuras sadaļas viņam būtu jādabū iekšā. Un tak liels puika, var mēģināt sarunāt, pierunāt, ka davai no katras sadaļas (kas nu mums tur ir: augļi, dārzeņi, graudaugprodukti, taukvielas, piena produkti, kkas zivjveidīgs? Ja gaļas produktus neēd, vispār, tad gan B12 obligāti..), lai izvēlas kaut ko, ko ēdīs.. Katru dienu, nedēļu? Vai tml..

Bet nu jā no malas viegli, pati būtu jau no biksēm izlekusi pie tāda rasklada. Vnk, ja jau esi gatava dod viņam naudu, lai izvēlas, ko ēdīs, tad tikpat labi varat arī mēģināt sarunāt iepriekš pa tām produktu grupā, lai vari iepirkt kaut ko tādu, ko ēdīs. Plus ar to uztura pirmaīdu dažreiz labāk nostrādā vizuālais - lai apskatās, kādi tur ir varianti tiem piena prod vai tml, mok kkas tomēr uzrunā?
A ja atbilde ir, ka neko, nu tad toč bezmaz cieti, ka tad ir jāpagaršo vismaz tas, ko esat uztaisījuši..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?