mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
es labprāt padalīšos, kad ienāks prātā, bet, cik man zināms.. japāņi negatavo - viņi rij dzīvu. un dzīvo ingridientu eiropā nav. pamērcē kaut ko jēlu mērcē, pārlej pusjēlas nūdeles ar olu utt. tāpēc arī produkti daudzi ir padārgi, piem, daļa gaļas un zivis, jo tie ir bez parazītiem..
saldumus taisa no rīsa miltiem ar stampātām saldajām pupām iekša, turklāt garšo slikti.. īpaši nepieradušai mutei.
yakitori? tie ir mazi šašliciņi. tos var arī rīgā sataisīt, tikai jāsalaista ar kādu sojīgu un saldu mērci. visi šitie uzpūstie rīsa miltu klīsteri, želejas gabali, kalogēna blāķi.. tie ir jāved pāri kontinentam. turklāt no tā nebūs īpašas jēgas. hm.. kas vēl.. okonomiyaki? tiem vajag speciālas garšvielas.. bet ja uzzināšu recepti, pastāstīšu.. bet ir jau arī internets.. nu, nez nez, tante, vai nu tas ir prātīgs hobijs.. :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?