polija ([info]polija) rakstīja,
Manai 2,5gadniecei ir līdzīgi. It kā var mierināt, ka TIKAI 2,5gadi, bet BD redzu identisku situācijuar 4gadnieku, kur saprotu šajā vecumā arī bija tāpat. Tā kā tas "nemainās, kad paliek vecāks".. :D
Mums ir tā, ka, ja viņa grib (kas notiek 1u reizi no 20), viņa smuki uzvelk pilnīgi visu pilnīgi pareizā secībā pāris minūšu laikā (tb nemēģina apenes uzvilkt pa virsu zeķubiksēm) kamēr es mēģinu pacelt savu nokritušo žokli. Un tad ir pārējās reizes, kur ir "jā, es jau ģērbjos", kamēr nezinu, liek no klucīšiem māju, spēlējas ar kko, stumda mēbeles vnk nēsājas pa māju un es auroju, ka šī ir pēdējā reize, kad es atkārtoju un tad tālāk atkarīgs vai man ir ar ko piedraudēt.
Retu reizi vismaz var sarunāt, ka es viņu apģērbju, bet lielākoties viņa pati vnk ignorē jebkādus aicinājumus ģērbties vai nākt klāt, lai palīdzu saģērbties (selektīvā dzirde ieslēdzas), bet mēģinājumi saģērbt noved pie psihošanas, izlocīšanās un uzvilkto drēbju raušanas nost, vārtīšanās pa grīdu un visādām citādām atrakcijām.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?