smille ([info]smille) rakstīja,
Disklaimeris - es esmu gan kājāmgājējs ar bērniem un ratiem, gan autbraucējs.
Kā autobraucējs, sajūta, ka šobrīd Rīgā ielas ir katastrofālā stāvoklī, pat centrā. Un kad visa iela ir lēzenās peļķēs, kas nekādas lielas šļakatas nerada, tad nevar pateikt, kura būs tā dziļā, kas uzsitīs šalti pat lēni braucot. Tādā vienā iebraucu uz Skolas ielas, labi, ka nevienu neapšļakstīju un labi, ka ritenim viss ok. Neviens speciāli tādās nebrauc.

Kā kājāmgājējs es reāli no tām peļķēm cenšos izvairīties. Skatos uz trotuāra, kur var redzēt, vai peļķe ir bīstama un kurā trajektorijā (ja jāstāv pie luksofora, tad dažreiz izdevīgāk ir stāvēt nedaudz pirms peļķes, jo redzams ka šļakatas ies uz priekšu). Pa Tallinas ielu esmu arī gaidījusi izdevīgu brīdi kad paskriet garām peļķei, jo ietve ir šaura.. Jo sliktos laikapstākļos vadītājs nepamanīs.

Viena no problēmām ir, ka lēna braukšana rada agresiju un avārijas situācijas. Pat uz Barona ielas, kur šobrīd visā garumā atļautais ir 30, pat ja braucu 35, atrodas kāds nervozais, kurš plēš garām pa sliedēm (vēlams ne brīdī, kad man vajag griesties pa kreisi savā stāvvietā). (par Baronielu man gan ir īpašs viedoklis, tā iela ir atjaunota pārpratumu pārpratumiem, lai visi kašķējas - velo, kājāmgājeji un mašīnas, jo neviena josla nav normālā platumā, pat stāvvietas ir tādas, ka cilvēki stājas nepareizi)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?