smille ([info]smille) rakstīja,
Tad būs lielie aukstumi, vai tiešām iesiet ārā arī zem -10? (pirmās divas nedēļas noteikti nevar, principā jau mazos zīdaiņus nerekomendē zem -5, bet ne vienmēr jau ir izvēle..). Man šķiet aukstumos labāk slingā.

Man Baby Bjorn bounceris noder katru dienu, jo lieku tur bēbīti, kamēr pati ar lielajiem pa virtuvi. Šobrīd vairāk jāvaktē, lai mazākā māsa viņu neaišūpotu kosmosā (nesakratītu). Man patīk, ka viņš salokāms pilnīgi plakans un tad aizņem minimālu vietu, bet principā funkciju spēj pildīt jebkurš krēsliņš. Un ilgāk par 6 mēn vecumu es viņam pielietojumu nespēju saskatīt.

Bunkers esot supersilts, bet, manuprāt, nav piemērots šauriem ratiem, jo ir tiešām liels (bet daudziem jau ir emaljungas un Roan un citi lielie rati). Ja savus šībrīža ratus plāno paturēt, tad iesaku piemērīt. Es nopirku vasarā pa atlaidēm, jo ceŗēju, ka varēšu superātri tur bērnu ielikt un tad tikt laukā, bet pārdevu, jo tandēmratos viņš sašļūca ņudzeklī un būtu vajadzīgas abas rokas, lai izgludinātu un tad uzmanīgi, uzmanīgi tur ieceltu bēbīti. Tagad man ir maziņš Kaiser ratu maiss (no de var lēti pasūtīt) ielikts ratu somā - bērnam biežāk ir nedaudz par siltu nekā vēsi, domāju ka ģērbšu kā tagad arī -5 grādos un drusku ilgāk. Un mēs neejam 3h pastaigās, parasti laukā varbūt 1h vai max 2h sanāk.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?