blond ([info]blond) rakstīja,
La’Lina bērnu salmu matracis ir 100% dabas produkts. Matracis ir pildīts ar 5 cm biezu salmu (rudzu un/vai auzu) kārtu, pārklāts ar aitas vilnu un nošūts ar lina apvalku.
Matracis ir ieguvis vairāku Latvijas bērnu pediatru un fizoterapeitu pozitīvās atsauksmes un atzīts par veselīgu gulēšanai gan bērniem, gan zīdaiņiem.

Matrača izmēri: 120 x 60 cm, kopējais augstums:8 cm

Matrača pozitīvās īpašības:

Matracim piemīt labas termoregulācijas spējas – aukstā laikā matracis sniegs patīkamu siltumu, bet karstā laikā tas nesviedrēs mazuļa ķermenīti.
Dabīgie materiāli (salmi, lins, aitas vilna) ir labākie materiāli mazulim no dzimšanas, jo tie elpo un palīdz ķermeņa šūnām tikt pie skābekļa.
Aitas vilnas pārklājums nodrošina bērnu locītavu un muskuļu pastāvīgu maigu siltuma un mikromasāžas iedarbību, kas uzlabo asinsriti, kā arī tīri praktiski vilnas slānis labi uzsūc mitrumu.
Auzu salmu īpašības veicina bērna kaulu struktūru pareizu attīstību. Matrači ir pietiekami cieti un gludi, kas ļauj pareizi ieņemt zīdainim un bērnam pozas.
Īpaši piemēroti matrači ir nervoziem un nemierīgiem bērniem, jo salmu minimālā čaukstoņa nomierina mazuļus; tā ir kā dabas ieaijāšana tās maigajās rokās. Salmu pielietošana matrača pildījumā spēj nomierināt un normalizēt arī bērna sirdsdarbību.
Matraču dabīgā smarža norūda organismu un zīdaiņiem tā ir atzīta par veselīgu.

Ražotājs: La`Lina (Latvija)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?