mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2012-04-21 01:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es jau esmu pieradusi dzīvot vēlamajā nākotnē, kurā man būs laiks un remonts būs pabeigts, un mazais bērns spēlēsies tīrā jaukā, nosiltinātā istabā ar jaunām mēbelēm un paklāju, mēs iesim ciemos un dzīvosimies pie jūras utt. Tikmēr bēbītim nav ne jausmas, kas būs - viņš rotaļājas ar kaķi uz pusnokasītas grīdas starp smilšainiem ratiem un velosipēdu, un kumodīti ar vienu grīļīgu kāju.
no šis dienas es ļoti centīšos pamanīt to, kas ir, nevis tā vietā redzēt to, kā tur vēl nav. es jau tam pievērsu uzmanību un varu teikt, ka šodien gāja diezgan labi - bijām ciemos tīrā mājā, daudz spēlējāmies, garšīgi ēdām, tikām pie jaunām drēbēm, grāmatām un skatījāmies latviešu multenes.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]1234
2012-04-21 14:42 (saite)
tas taisnøiba, mazajam liidz zinaamam vecumam nemaz nav svariigi, kaadaa kaartiibaa ir maaja, cik saremonteeta, cik vecaakiem naudas, cik glaunas/noplukusas dreebiites muguraa, vai speeleeties ar virtuves piederumiem vai ar smalkaam rotaljlietaam utml.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]1234
2012-04-21 14:42 (saite)
un laiks ir vienmeer/taa nebuus nekad:))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virginia_rabbit
2012-04-21 14:46 (saite)
nujā, tad jau pofigs - var arī neremontēt, tikai jāpiesien ritenis, lai neuzkrīt virsū. remonts vispār bija paredzēts tikai tāpēc, lai tad, kad bērns sāks rāpot, nebūtu netīri un bīstami. bet bērns tūlīt jau ies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]savanna
2012-04-21 19:47 (saite)
Piekritīšu, ka sīcim vēl vienalga par remontu. Bet remontu vajag jums abiem, jo tīrā un kārtīgā vidē domājas labāk un ir lielāks miers... vairāk gaisa un gaismas.

(Atbildēt uz šo)


[info]firebabe
2012-04-21 20:42 (saite)
...no šis dienas es ļoti centīšos pamanīt to, kas ir, nevis tā vietā redzēt to, kā tur vēl nav.
***
Tieši tā. Arī es to visu laiku mācos darīt, gadiem, bet nu tikai dažreiz sanāk. Godīgi sakot.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?