Mājokļa jautājums

« previous entry | next entry »
Jan. 31st, 2012 | 12:21 am
music: Acid Mothers Temple - Hello Good Child

Atlika tikai pagausties par to kā "dzīve uzbrūk", un Oblomova problēmas kā ļauna sodība piemeklē arī mani. Konkrētāk - pēc mēneša tieku izlikts no kojām.
It kā jau tas bija paredzams, saistībā ar remontu un visu pārējo, bet tomēr līdz pēdējam brīdim manī neidzisa cerība, ka tieši mana kāpņutelpa būs tā, kurai ļaus palikt līdz vasarai.

Bet citējot Moriseju jāsaka - but I know my luck too well, un man tagad ir trīsdesmit dienas, lai Rīgas nekustamo īpašumu džungļos atrastu sev jaunu pajumti.
Vispār skumji, jo, ja ticam, ko dzied Mensons (tas kurš Čārlzs) un "your home is where you're happy", tad kojas ir bijušas manas mājas daudz vairāk nekā vieta, kuru saucu par 'mājām' pirmos deviņpadmit savas dzīves gadus. Un mantu arī pa pieciem gadiem pulka sakrājies.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {7}

bobijs varenais šāvējs

(no subject)

from: [info]glam_our
date: Jan. 31st, 2012 - 01:11 am
Link

Man šķiet, ka tu tur esi mazliet eksotiskais dzīvnieks, jo visi mani draugi kojās ir bijuši vairāk nelaimīgi kā laimīgi, ja nu vienīgi neskaita saldo alkoholisma piepildījumu. Es tur biju pavisam nelaimīga, jo visu citu saldais piepildījums mani ļoti traucēja.

Reply | Thread


vinsents

(no subject)

from: [info]vinsents
date: Jan. 31st, 2012 - 12:52 pm
Link

man ievācoties diezgan noveicās ar istabasbiedriem, bet kad šie izvācās no kojām, es pārgāju uz vienvietīgo istabu, kur jau citu traucējošā esme vai saldais piepildījums mani maz uztrauca.

Reply | Parent


cukursēne

(no subject)

from: [info]saccharomyces
date: Jan. 31st, 2012 - 03:45 am
Link

wow, respect, pieci gadi kojās man šķiet ir tāds visai varens sasniegums, man liekas, neesmu dzirdējusi ne par vienu citu, kas tā būtu..,umm, aizsēdējies skan slikti, bet es šobrīd īsti nevaru izdomāt labāku vārdu, varbūt - iesakņojies kojās. jocīgi. man kojas kaut kā asociējas ar tādu temporary risinājumu, ko cilvēki izvēlas tikai naudas taupīšanas un citu iepazīšanas nolūkos, un, kad otrais ir piepildīts, pēc iespējas ātrāk sāk meklēt citus variantus kopā, - kāpēc Tev tā nebija?

Reply | Thread


vinsents

(no subject)

from: [info]vinsents
date: Jan. 31st, 2012 - 12:55 pm
Link

mums kojās ir forši :)

Reply | Parent


īo

(no subject)

from: [info]iio
date: Jan. 31st, 2012 - 10:39 am
Link

es jaunu un jēdzīgu pajumti atradu 1dienas laikā ss.lv, tā kā tas nav nekas neiespējams. pie tam pāris nedēļas atpakaļ.

Reply | Thread


vinsents

(no subject)

from: [info]vinsents
date: Jan. 31st, 2012 - 12:57 pm
Link

tur laikam atkarīgs kā paveicās un cik esi gatavs tērēt.
tu īrē visu dzīvokli vai istabu? un cik maksā (ja nav noslēpums)?

Reply | Parent | Thread


īo

(no subject)

from: [info]iio
date: Jan. 31st, 2012 - 01:18 pm
Link

īrējam ar draudzeni dzīvokli, 70ls īre +komunālie, kas varētu par februāri būt diezgan augsti lv "arktiskā aukstuma" dēļ, vēl dzīvoklī ir boileris, kas arī visu pasākumu sadārdzina. bet toties dzīvoklis pusstundas gājienā no centra uz Brīvības ielas. bija gan jāremontē, bet nu īres maksa to atsver. un dzīvoklis liels un ērts. kad meklēju dzīvokli, nācās redzēt visādas svētās šausmas, bet ja papēta vērīgāk, var atrast pa kādai pērlei. nu gari sanāca

Reply | Parent