Likantropiskās · piezīmes

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Savulaik biju ļoti zvērināts gaļēdājs un man likās, ka, ja ēdienreizē nav gaļas, tā nekādi nevar būt nedz izteiksmīga, nedz daudzveidīga.
Jāsaka, kopš ēdu veģetāri (cenšos vegāni pamazām), ēdu tik daudzveidīgi, garšīgi un interesanti kā nekad iepriekš savā dzīvē.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On 2. Jūnijs 2014, 16:03, [info]annu commented:
Tā jau ir - līdzīgi kā ar lielāko daļu dzīves jomu - jo mazāk iespēju, jo vairāk iespēju, respektīvi, jo vairāk dažādības, eksperimentu un rezultātā tieši vairāk iespēju kopumā.
* * *
On 2. Jūnijs 2014, 18:34, [info]sragde commented:
cik ilgi jau?
* * *
[User Picture]
On 3. Jūnijs 2014, 15:31, [info]vaarna commented:
pašā sākumā saķēru galvu - ko tad lai es vsp ēdu?????!!!!! biovelu nedrīkst, kotletes nedrīkst u.t.t. ar maizi un krējumu visgrūtāk gāja. krējumu gan pielieku šad tad zupai, ja gribas brangāk. bet kopumā nesūdzos, vienīgi, lai tik ir vietas kur paēst. pie reizes jautājums - tu kkur iepērc ēdmaņu darba dienām vai ej kkur konkrēti ēst? mana iemīļotā ēstuve ir aizklapēta, un pagaidām neesmu atradis tādu vietu, kur ir vismaz līdzīgs piedāvājums.
[User Picture]
On 3. Jūnijs 2014, 18:31, [info]vilkate replied:
Es darbā lielākoties ņemu līdzi - vai nu augļus/riekstus, vai nu avokado/humusa/vaicitādu maizi/lavašu, vai nu salātus kkādus uz vietas uztaisu. Mums apkārtnē vispār nav nevienas vietas, kur sakarīgi paēst, un arī pārtraukums ļoti īss.
[User Picture]
On 4. Jūnijs 2014, 09:14, [info]vaarna replied:
normāli izklausās. es līdzīgi - avokado, kāpostgalva un ātri uzsildāmās pārslas [griķi, auzas,kā nu kuro reizi]. bet tās ir manas brokastis [protams, kāpostgalva ir uz nedēļu apm.:)]
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry