vilibaldis domā - ēdiens
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Subject:ēdiens
Time:12:08
Dažādu neparedzētu iemeslu pēc man ir drusku vairāk spinātu nekā saprāts ļauj apēst, nez ir kādi varianti kā šos saglabāt ilgtermiņā?
comments: ir doma Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]kihelkonna
Link:(Link)
Time:12:14
es taisni plānoju iesēt uz rudeni un tad lapas blenderēt un pa porcijām likt saldētavā, un tad visu ziemu mocīties ar viņu ēšanu
(Reply to this) (Thread)


[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:12:33
bet blenderēta tā pļura netop nebaudāma?
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]kihelkonna
Link:(Link)
Time:12:35
vēl nezinu. veikalos ir nopērkami saldēti spināti pakās un garšo apmēram pēc nepēckā un visi citi saldētie zaļumi ir negaršīgāki.

par garšīgumu nezinu; runa ir par manis gatavotiem ēdieniem, kas pēc definīcijas ir negaršīgi!
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]tvarj
Link:(Link)
Time:13:01
ja pieliek ziemā pie kartupeļu biezputras, tad tā kļūst uzmundrinoši zaļa :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:13:06
jā, šis ir lielisks arguments pļurai, biju par to aizmirsusi :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]kihelkonna
Link:(Link)
Time:13:13
nu es lieku pie olu kulteņa
(Reply to this) (Parent)


[info]helvetica
Link:(Link)
Time:12:23
saldēt
(Reply to this) (Thread)


[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:12:33
lapas vai pļuru?
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]helvetica
Link:(Link)
Time:12:35
lapas. Sasalušas var sadauzīt smalkās druskās, ja vajag smalkus, nevajag ar griešanu nopūlēties. galvenais tikai, saldējot turēt trauku (vai maisiņu) vaļā, lai mitrums izgaro un tikai sasalušus taisīt ciet, ja ne, sasals vienā ledus glibā.
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:12:36
izklausās labi
(Reply to this) (Parent)


[info]neraate
Link:(Link)
Time:12:35
drīzāk pļuru un tad kubiņos un pie mērcēm, biezzupām vai kaut vai zaļajos kokteiļos, jo man ar atsaldētiem veseliem spinātiem nav laba pieredze :D bet tur jau varbūt arī šķirnes īpatnības
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:12:37
un kāda bija sliktā pieredze?
(Reply to this) (Parent)


[info]helvetica
Link:(Link)
Time:12:50
tos nevajag atsaldēt, bet sasalušus mest iekšā. Salātiem varbūt nederēs, bet zupām, mērcēm, sautējumiem etc. - ideāli.
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]neraate
Link:(Link)
Time:13:53
nu, man tā mērce garšoja pilnīgi nepēckā par spīti receptei, turpmāk lišu tikai nātru vai skābeņu zupā, tas varētu būt cerīgāk. nu, vai omletēs vai olu masā cepeškrāsns sacepumiem
(Reply to this) (Parent)


[info]ravejsledzejs
Link:(Link)
Time:13:12
Lasīts ir ieteikums blanšēt un tad saldēt, bet neesmu izmēģinājis.
(Reply to this) (Thread)


[info]kihelkonna
Link:(Link)
Time:13:14
es to izmēģināju aizpērn. garšoja drausmīgi, visu izmetu.
(Reply to this) (Parent)

vilibaldis domā - ēdiens
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.