vilibaldis domā - ēdiens
|
| ||||||
comments: ir doma ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||||||
lapas. Sasalušas var sadauzīt smalkās druskās, ja vajag smalkus, nevajag ar griešanu nopūlēties. galvenais tikai, saldējot turēt trauku (vai maisiņu) vaļā, lai mitrums izgaro un tikai sasalušus taisīt ciet, ja ne, sasals vienā ledus glibā. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
drīzāk pļuru un tad kubiņos un pie mērcēm, biezzupām vai kaut vai zaļajos kokteiļos, jo man ar atsaldētiem veseliem spinātiem nav laba pieredze :D bet tur jau varbūt arī šķirnes īpatnības | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
tos nevajag atsaldēt, bet sasalušus mest iekšā. Salātiem varbūt nederēs, bet zupām, mērcēm, sautējumiem etc. - ideāli. | ||||||
(Reply to this) (Parent) (Thread) |
| ||||||
nu, man tā mērce garšoja pilnīgi nepēckā par spīti receptei, turpmāk lišu tikai nātru vai skābeņu zupā, tas varētu būt cerīgāk. nu, vai omletēs vai olu masā cepeškrāsns sacepumiem | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
vilibaldis domā - ēdiens
|