Vīpsnas Kakts -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Februāris 5., 2021


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:35
Izskatās, ka ebaypiegāde mani konkrēti piečakarēja.
Es jau esmu nogurusi no šīs nebeidzamās cīņas.
Bet fakts ir tāds. Pēc tam, kad ap gada miju Brexit un jaunās vīrusa mutācijas dēļ, nevarēja izmantot UK noliktavu, Ebaypiegāde ieteica sūtīt uz DE noliktavu - ar piebildi, ka muitošana tur neērta, viss pa pastu notiek, tāpēc būs ilgāk.
Nu tad izsekošanā redzēju, ka 18.janv. ir bijis "Unsuccessful delivery" un kam būtu jāseko muitošanai, sāku interesēties, kur man kas jāmaksā. Un ebaypiegādes DE noliktava man paziņoja, ka atmuitošanu neveic! Kad par to vaicāju Rīgas ofisam, visi izlikās, ka neko nezin, ka uz DE muitojamas preces NEDRĪKST sūtīt. Es vēlreiz izskaidroju situāciju, ka šādi man ieteica rīkoties viņu pašu darbinieks, kas ceļ info tālruni, bet būtībā uz e-pastiem vairs neatbildēja.
Un šodien pakas izsekošanā ieraudzīju, ka atrašanās vieta ir nomainīta uz Frankfurti, kas visticamāk nozīmē, ka paka tiek sūtīta atpakaļ uz Koreju. Ebaypiegāde telefonu neceļ.
Srsly, es raudu.
Tie ir kādi 150eur, kas man iet gar degunu (neloloju cerības, ka, pat tad ja Korejas pārdevējs saņems atpakaļ paku, viņi man atdos kaut filca vērtību), un nu esmu atkal situācijas sākumā, kad atkal jāizdomā, kā tikt pie filca.
Pat, ja man izdodas atrast kādu, kas ir gatavs pieņemt UK, tad jārēķinās ne tikai ar muitu, pārsūtīšanas izmaksām, bet arī ar PVN. Un, ja to atkal ievedīs ES - ka tik man nebūs tas jāmuito otru reizi..
Un arī par UK - tas arī ir šaubīgi, jo, ja mums tiešie lidojumi uz UK nenotiek, ir liela iespēja, ka Korejieši arī neko uz UK vairs nesūta (kā bija pirmo lidojumu ierobežojumu laikā decembra beigās).

(8 izteicās | m?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]auksts_entelekt
Date:5. Februāris 2021 - 16:58
(Link)
es Tev varu kā palīdzēt?
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:5. Februāris 2021 - 21:00
(Link)
Mīļāsirds, tu būtu gatava preci atmuitot un nosūtīt man ar kādu pārvadātāju, kas nav gluži pasts? Es, protams, visu apmaksātu, bet man bail, ka DE tas patiešām var būt baigais čakars :(
Tu esi ko muitojusi?
[User Picture]
From:[info]auksts_entelekt
Date:5. Februāris 2021 - 22:41
(Link)
labprāt Tev palīdzēšu, ja varēšu.
Nezinu, vai tā skaitījās atmuitošana, bet vienreiz braucu uz muitu, kur man lika viņu acu priekšā attaisīt paku no Ķīnas, kurā bija mazs tvaiku gludeklis. Samaksāju toreiz, laikam 1,80.
[User Picture]
From:[info]ratatoska
Date:5. Februāris 2021 - 19:30
(Link)
Vājprāts.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:5. Februāris 2021 - 20:33
(Link)
es arī ar to kantori tagad cīnos, un brīžiem (pārsvarā) ir sajūta, ka runā ne ta ar sienu, ne ta cirvi. ļoti aktīvi esmu pasākusi nerekomendēt viņu pakalpojumus izmantot, un pati never again.
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:5. Februāris 2021 - 21:00
(Link)
ko viņi tev?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:5. Februāris 2021 - 21:59
(Link)
šobrīd nav spēka stāstīt, tur nav vienkārši :) bet es tiešām laikam nekad nebiju dīlojusi ar kantori, kur pēc būtības par lietu nerunā vispār necik
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:5. Februāris 2021 - 20:34
(Link)
un no uk ievedot tagad būs jāmuito, jā

> Go to Top
Sviesta Ciba