Vīpsnas Kakts -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Marts 12., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:24
Stulbo māmiņu forumā visi šūmējas par to, ka kāds iedomājies par iespēju slēgt skolas un bērnudārzus. Āāāāāāā, kur lai tos bērnus bāž? Labāk jāslēdz robeža, jo vīrusu var TIKAI ievazāt.
Nopietni, neviens nesaprot, ka mēs visticamāk esam jau pāri tai stadijai?
Ja vakar gulbī apstiprinātajam gadījumam nebija simptomu (kas otro reizi taisīja analīzes uz sava rēķina, atļaujiet atzīmēt), un gulbī apstiprinātos bija pirms tam atšuvuši 113.. ja ir pirmais saslimušais "no iekšienes".. tas nozīmē, ka vīruss jau ir aizgājis tautā. Simple as that.

(9 izteicās | m?)

Comments:


[User Picture]
From:[info]sw
Date:12. Marts 2020 - 13:34
(Link)
jā. un es jau te kaut kur komentēju, ka brīdī, kad vīrusu saķers kādi babuškas vai ģeduškas, kas braukā sabtransā uz tirgu no Purčika vai Juglas, vai Bolderājas un rokas mazgā tikai sestdienās pirtī kopā ar visu pārējo, elle tiks palaista vaļā no ķēdes.
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:12. Marts 2020 - 14:05
(Link)
Lūk, lūk...
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:12. Marts 2020 - 14:04
(Link)
Mja. Es saprotu, jo arī mana pirmā reakcija tiešām bija "jēziņ, bet kur tad tos bērnus visus sabāzīs, un vai puse pirmklasnieku vecāku ies bezalgas atvaļinājumā, kas vispār notiks privāto un publisko ekonomiku utt", bet nu skaidrs, ka nav jau izvēles. :((
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:12. Marts 2020 - 16:01
(Link)
pastāsti par to gulbja gadījumu sīkāk - cilvēks pats pēc savas gribas taisīja analīzes bez simptomiem, rezultāts negatīvs, un tad vēlreiz pats bez simptomiem un pozitīvs? kāpēc viņš atkārtoja? un no kurienes Tev info par šo gadījumu?
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:12. Marts 2020 - 19:15
(Link)
No lsm.lv, cik sapratu, tiem, kas veikuši par maksu:

Pētnieciskos un statistikas nolūkos laboratorija piedāvā pēc nedēļas atkārtotas analīzes veikt bez maksas.

https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/covid-19-karantinas-del-latvija-vismaz-200-slimibas-lapas-169-brivpratigas-analizes.a351260/
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:12. Marts 2020 - 19:17
(Link)
Par atkārtoto gadījumu:

Trīs personas analīzes nodeva pašas “E. Gulbja laboratorijā”. Par to jau trešdien paziņots gan pašiem saslimušajiem, gan SPKC. Vienam no saslimušajiem pozitīvs rezultāts uzrādījies tikai pēc atkārtotām analīzēm.

“E.Gulbja laboratorijas” valdes locekle Sandra Dimante LTV pastāstīja, ka cilvēkam pirmo analīžu laikā, kā arī, dodoties uz atkārtotajām analīzēm, nebija temperatūras, bet laboratorijā pacientiem mēra temperatūru, un otrajā reizē viņam jau bija 37,1 grādi.

“Viņam kāda 11. diena sanāk. Pirms nedēļas bija taisījis, tagad viņš taisīja otrreiz, un bija pozitīvas analīzes,” stāstīja Dimante.


https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/latvija-vel-6-cilvekiem-apstiprinats-covid-19.a351442/
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:12. Marts 2020 - 19:21
(Link)
ok, skaidrs, paldies.
pie reizes - varbūt esi manījusi info - cik ilgi cilvēks vēl ir infekciozs, ja izslimojis ar viegliem simptomiem? viens veids to noteikt, ir taisot atkārtotas analīzes, bet ja tas netiek darīts. līdz ar simptomu izzušanu arī vīruss ir prom?
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:12. Marts 2020 - 19:28
(Link)
diemžēl to info nezinu :(
[User Picture]
From:[info]viipsna
Date:12. Marts 2020 - 19:31
(Link)
rozentāle pirms kādas nedēļas teica, ka tā ir - ja nav simptomu, nav infekciozs, bet vajag pameklēt kādu normālāku avotu.

> Go to Top
Sviesta Ciba