velveteen ([info]velveteen) rakstīja,
@ 2010-11-10 18:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šodien biju sporta hallē. viss basketbola laukums izskatījās tik drūms, nobetonēts. kafejnīca vispār ar kaut kādām plāksnēm aiztaisīta ciet, tā kā es pat neredzēju kā tur izskatījās. skrejceļi otrajā stāvā no pārējā visa ar plēves sienām norobežoti, vel uztaisītas durvis no plēves ar tenisbumbiņu rokturiem. smirdēja tur viss + otrā stāvā kādi vismaz 10 spaiņi sakrāmēti, jo no jumta tecēja lietus iekšā. galīga miskaste tur pagaidām valda..
tad pabiju kādu laiciņu llu sporta namā, kur notika badmintona mači. paskatījāmies un pasmējāmies par meitenēm, kuras bija pieteikušās, bet visu laiku ar volāniņu dabūja pa seju.

mums būs jāatstrādā sporta nodarbības, uz kurām mēs neejam. pirmais, ko iedomājos - jāiet brīvdienās uz skolu un jāmocās. bet nē, mums vajadzēs kaut kad iet un paskatīties tās treneres meitenes, kuras sacensībās piedalīsies. vismaz ar vienu reizi būs darīts, bet man reāli pat to negribas darīt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]alisio
2010-11-10 19:49 (saite)
man bija šodien jāspēlē badmintons, bet es neaizgāju un paldies dievam.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]velveteen
2010-11-10 23:05 (saite)
kpc? domā, ka es pa tevi smietos?
tur vnk priekšā spēlēja kaut kādas baigās kruķikas un tētis kaut ko baigi teica par viņām un es tāda- labāk paskaties tur aizmugurē. tik ideāli.. un tieši šī sev ar to pa seju :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]alisio
2010-11-10 23:22 (saite)
viņas labi spēlēja? man bija bail, ka es reāli pakāsīšu :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]velveteen
2010-11-10 23:48 (saite)
pat tētis teica, ka var redzēt, ka tās tur ir kaut kur spēlējušas pirms tam, nu trenējušās, jo ar visām gremdēm un tādām lietām tur ņēmās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?