velveteen ([info]velveteen) rakstīja,
@ 2010-09-01 22:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šodiena bija tik forša ^^
aizbraucu uz Rīgu, tiku vēl mājās, paēdu pusdienas un neizdevu ne santīmu.
no rīta tētis mani aizveda uz fakultāti, ar Mārci apstaigājām visu apkārt, viņš man visu izrādīja, kā nekā viņš nebija tur pirmo reizi. pat atradu, kur man jāparaksta līgums un jāsavāc studentu apliecība, jo vakar, kad visi to darīja, es nebiju. un izrādās, ka mūsu fakultātei plānotāji pa velti. tieši savācu pēdējo :)
mācos vienā grupā ar vienu no bijušās skolas. labi vien, ka tā, jo savādāk es neatrastu otru fakultāti, kur mums šodien bija jābūt. visu dienu pavadīju ar divām Baibām. pusdienas bija nereāli paēst, jo pa 40min man bija jātiek uz citu fakultāti, kas neatradās īsti tālu. tur blakus bija rimi, kas bija vienkārši pārpildīts ar studentiem, jo apkārt vismaz 5 fakultātes atrodas. rīt būs jāsmērē maizītes.
atpakaļ ceļā, kad ar kājām uz Torņakalna staciju gribēju iet, satiku Sabīni, kas tieši pretī manai fakultātei mācās. un viņa bija ar mašīnu un mūs veda mājās. pa ceļam policija apturēja, jo sanāca braukt nedaudz pa ātru. kad biju pilsētā vēl nokavēju autiņu, aizgāju līdz Reinim, jo stundu man bija jāgaida. tur viens vienā istabā guļ, otrs otrā un trešais trešajā un mēs ar Reini pie datora abi. ha

vakariņās mamma bija sataisījusi suši un karameļu kūku, ko es noteikti arī tagad paņemšu, jo visi suši beigušies.
aizbraucu uz pilsētu. Alise man piespieda nopirkt čipšus, lai gan es pēdējā laikā cenšos tādas lietas neēst. biju balerijā. pilns ar cilvēkiem, bet garlaicīgi. un tā nu esmu mājās.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?