velveteen ([info]velveteen) rakstīja,
@ 2010-07-05 19:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:BONKERS!

beidzot esmu mājās. neesmu te bijusi ēēm 3naktis.
5dien biju Tonusā, kur mani uzvilka uz skatuves un man ar papēžiem un diez gan paīsu un šauru kleitu vajadzēja skriet līdz bāra letei, iztriekt šotu un atpakaļ. labi, ka tas nebija šņabis, bet kkas garšīgs. atpakaļ gan es vairs neskrēju, jo man bija grūti paskriet ;D pat uz skatuves neuzlīdu. un par to visu es saņēmu čili picas draugu karti. satiku vienu cilvēku no Jāņiem, no kura uzzināju lietas no Tukuma, ko es, piemēram, neatceros. pēc tam vēl pabiju tami tami līdz pat slēgšanai. maz pagulēju un jau no paša rīta uz Ventspili braucu.

tikko tur tiku uzreiz uz pludmali gāju. kaut arī bija pāri 3iem, knapi atradām vietu, kur dvieli izklāt. vēlāk uz šlāgeraptauju, kur mamma piedejoja Reinika tētim. tad atkal biju šoferis. pa nakti palikām skolā. tik ap 1iem naktī mammu dabūju prom no tās aptaujas. aizrāvās jau.

nākamajā dienā braucām uz Jūrkalni laikam, nu tur, kur tas stāvkrasts. atkal normāli pie jūras izdzīvojāmies un braucām mājās. ap 8iem vakarā biju mājās un sapratu, ka ir 7diena un pēdējais autobuss uz pilsētu jau tūlīt ies un es uz viņu nepaspēju, bet man pie draudzenes vajadzēja braukt. sarunāju, ka atbrauks pakaļ Zelma.

nu jā, tagad es redzu kāds ir rezultāts, ja pirms dzeršanas nepaēd. ātri palika jautri. spēlējām aliasu, bet man visu laiku mēle mežģījās.
no rīta braucu uz laukiem strādāt. saulē 39 grādi. nais. platmale galvā, šļūtene rokās un laistu puķes. ik pa brīdim lēju sev virsū ūdeni, jo karstums neizturams. pilnīgi jutu kā eļļa uz muguras kūst. lielāko dienas daļu pavadīju upē. kaut kas man kājā iekoda un viss celis nereāli sapampa.
onkulis - ja jau vēl nerausties, tad nav irsis un dzīvosi

ēm, tagad ēnā ir 31 grāds, neskatoties uz to, ka ir jau 8 vakarā.
beidzot esmu mājās un man jau atnāk vēstule - davaj karoca gatavojies bus jaballejas!

nu bet nē. šodien apsolīju māmiņai, ka nakšņošu mājās!



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?