velveteen ([info]velveteen) rakstīja,
@ 2010-06-26 16:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
JĀŅŅĪĪ
svinējos Tukumā. biju gaidījusi kaut ko savādāku, vairāk un savādākus cilvēkus, bet nu neiešu jau sūdzēties tagad. diez gan ātri tur jau bijām. un jau pašā sākumā, kad nebiju diez ko daudz izdzērusi, pielēju visu telti ar aliņu(svešu telti). laiks bija ļoti silts un saulains, ar Intu ārā sauļojāmies un viņa man priekšā lasīja grāmatu, kur savāktas takā R.Ezeras (laikam) mīlas vēstules, kuras viņa nekad tā arī nenosūtīja. es jau cerēju, ka visu grāmatu paspēsim izlasīt, bet nēē, atnāk daži un sāk spēlēties ar ūdeni. viss krekls slapjš, bikses jau pirms tam bija slapjas no alus, uz telts žāvējās. staigāju apkārt ar Intas krekliņu uzvilktu kā svārkiem.
vakars pienāca diez gan ātri, pat nezinu ko tik ilgi darījām.
lai nu kā, naktī gāju pirtī. vienīgā meitene tur biju, atklāju peldēšanas sezonu. pēc tam vēl dejoju, dziedājām, lecu pāri ugunskuram, runājos ar daudziem. jau atkal saplēsu svešu drēbju gabalu, tikai šoreiz tas nebija krekls, bet šorti.
tās vietas īpašnieks bija vienam no mūsējiem pazīstams. viņam sieva un bērns un šis noiet un gar manu pakaļu tā ar savu roku nobrauc. super.

pirmo reizi mūžā izdzēru tik daudz aliņus viena vakara laikā, nu bez pārtraukuma + pirtī dzēru, bet biju galīgi skaidrā, lai gan vēlāk dzirdēju, ka teica, ka es esot bijusi galīgi sadzērusies. nu nezinu gan.

no rīta ar kājām gājām uz Tukumu, jo atradāmies dažus km ārpus un gribējām mājās tikt, bet tie, kas mūs atveda vēl tur palika vēl vienu dienu. beigās 2min līdz autobusa atiešanai vienkārši skrējām un Inta visu laiku lamājās, jo bija dusmīga :D knapi paspējām. autobuss maziņš, pilns un bez kondicionieriem. vilku nost ko vien varēju, bet tik un tā biju ļoti lipīga un elpot nebija ko. uz beigām jau man likās, ka es noģībšu + izvemšos, ja tūlīt netikšu ārā. tikko izkāpu no autobusa, mani savāca vecāki un braucām ciemos. tur man spieda dzert šņabi, bet nu es labāk biju gatava alu dzert. tad nu turpināju dzert. kad beigās jau gāju iekšā mājā, lai pagulētu, pamanīju, ka pazīstamie atbrauc un tā arī man tur nesanāca pagulēt. gāju atkal dzert. beigās jau tētis teica, lai man vairs nelej, jo negrib mani uz mašīnu nest, bet es atkal biju galīgi skaidra.

tad nu beigās braucām mājās beidzot.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?