velveteen ([info]velveteen) rakstīja,
@ 2010-05-22 14:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
normāli vakar solārijā nodegu.vnk esmu vēzis. tik sen nebiju bijusi un es jau tā aizgāju uz ļoti maziņu laiciņu.

vakars iesākās ar to, ka man pasaka, ka pēdējais autobuss ir 20:05. es jau esmu pieturā un skatos, ka sarakstā tāda autobusa nav. pēdējais jau pirms stundas aizgājis.zvanu M un sarunāju, ka skolotāja atbrauks man pakaļ. uzrodas vēl 2 klases biedri. tā nu 3atā gaidam skolotāju un pēkšņi garām paiet īstais autobuss. wtf?! nu neko.
pie M bija jautri.es piedzēros, kā jau biju plānojusi. tikai nebiju domājusi, ka sākšu tādu sūdu runāt/darīt. kauns. beigās ārdījāmies uz batuta. tumšs, neko nevar redzēt, ar līdzsvaru arī tā pašvakāk un vēl blakus kāds lēkā. bļaa. tik smieklīgi. tikko atcerējos, ka man vēl telefonā kaut kādas drunk bildes, kuras es negribu skatīties. es atkal paliku agresīvi noskaņota un dirsos ar daudziem.
tad bija jābrauc uz Postu. un man itkā vajadzēja ar taxi braukt, bet es kaut kādā veidā iekļuvu mašīnā, kur pie stūres sēdēja kaut kāda mistiska persona. braukšanas spēlīte :D
postā nekas īpašs. ā, tur bija iegriezies arī viņš. un pēc tam viņš gribēja iet tālāk ballēties, bet es biju jau nogurusi un daļēji izgājusi. tāpēc viņš man iedeva savu ričuku un es pa nakti viena pati stūmos uz dzīvokli.tur biju ap 2iem. viņam pēc tam arī vajadzēja pie manīm nākt. pieceļos 5os no rīta, viņš vēl nav.zvanu.zvanu. zvanu. met nost. beigās paceļ un izrādas, ka viņš ir pie drauga aizgājis. mm super. un tagad svešā dzīvoklī atrodas viņa ritenis un es pati nezinu kad vispār tur būšu, lai varētu viņam to atdot.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?