Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[4. Feb 2021|12:32]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Oi, labais onkulis Aldis izgaismojies - iet pa to pašu ceļu, ko "Saskaņas" partija:
https://www.delfi.lv/news/national/politics/saeima-pazinojuma-pieprasa-atbrivot-navalniju-saskana-balsojuma-nepiedalas.d?id=52902227

Vārdu sakot, ir zināms, ka "Saskaņa" pārstāv Krievijas intereses Latvijā. Kā pierādījumu tam var palūgt nosaukt kaut vienu būtisku jautājumu, kurā "Saskaņas" viedoklis būtu atšķirīgs no Krievijas interesēm. Es nezinu nevienu šādu jautājumu. Krima, Ukrainas Austrumi, sankcijas, valsts valoda Latvijā, okupācija, sauc jebkuru tēmu, "Saskaņa" tikai atžļembā Krievijas viedokli. Smieklīgi reizēm skatīties, ka visādi urbiji un nili mēģina lavierēt, runājot ar latviešu žurnālistiem un atbildot uz neērtiem jautājumiem. Reizēm pat nav spējīgi atbildēt uz tiešu jautājumu ar tiešu atbildi - "jā" vai "nē", jo zina, ka Krievijas dzirdīgā auss klausās, lai nepasaka kaut ko lieku. Nu, labi štrunts par šiem. Jautājums vairāk par labo onkuli Aldi, kurš arī (tavu brīnumu!) dzied to pašu dziesmu. Arī Stepaņenko un [V.] Dombrovskis. Tad nu variet mēģināt likt lietā savas dedukcijas un visādas citādas spējas, lai izsecinātu, kādi mērķi būs labajam onkulim Aldim un viņa partijai Saeimā.

Diez, ko par šo domā Alda kotlešnieki? Apēdīs gardu muti? Gan jau.
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]auksts_entelekt
Date:4. Februāris 2021 - 15:08
(Link)
Viņš būtu gatavs laizīt dibenu jebkuram, kurš palīdzētu sakasīt stabilu eleltorātu. Šinī gadījumā tā ir Ļedājeva sekta "Jaunā paaudze" ar visām no tā izrietošām sekām.
From:[info]fedrs
Date:4. Februāris 2021 - 15:39
(Link)
Alda pozīcija ir skaidra un nepārprotama - viss viens kas un kā, ka tik diametrāli pretēji valdošajai koalīcijai. Kaut kāds racionālais pamats tam ir, jo šitie visiem būs noriebušies kā rūgta nāve.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:4. Februāris 2021 - 15:59
(Link)
Mhm, uz šitā "es esmu antiestablišments" ēzelīša arī Tramps savlaik iejāja Kapitolijā