Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[30. Mar 2020|19:37]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Loši jūs visi esiet ar to koronu. Žigis visu zina labāk, Žigi par prezidentu! Žigim, atšķirībā no tevis ir smadzenes un viņš ir gudrs cilvēks!
Te svaigākie video:
https://www.youtube.com/watch?v=IjEbpO9ySkE
https://www.youtube.com/watch?v=5ls67hbfYsk

Te mēnesi vecs video par to pašu tēmu:
https://www.youtube.com/watch?v=Qo_CJO3IVYc

Vēl pietrūkst video pēc mēnešai un pēc diviem mēnešiem. Paskatīsimies, kā stulbeņi ārsti būs progresējuši cīņā ar "parasto gripu" (viņi nesaprot, ka tā ir pavisam parasta gripa, iesnas vienkārši).

Laba maiņa Kaimiņam aug.

Interesanti, ka valstu mērogā valstis dažādi pieiet šim vīrusa jautājumam. Ir, kas liek pilnīgu vai daļēju mīksto uz visu šo "parasto gripu". Bet ir arī valstis, kam ir ļoti labi panākumi cīnā ar šo vīrusu. Uzvarējusi to vēl nav neviena valsts, bet, piemēram, Singapūra ir brīnišķīgs piemērs. Valsts, kurā ir gandrīz trīs reizes vairāk iedzīvotāju, nekā Latvijā, bet gandrīz 100x mazākā teritorijā. Pilsētvalsts principā. Teritorijas ziņā apmēram tikpat liela, kā divarpus Rīgas. Milzīgs cilvēku blīvums. Vīruss viņiem ir jau kopš janvāra. Oficiālais inficēto skaits šobrīd ir 879, mirušie - 3. Un tas ir nevis tāpēc, ka viņi maz taisa analīzes, kā citās valstīs, vai arī viņu ekonomika ir apstājusies un visi sēž mājās. Nē, viņi iet uz darbu, bet ievēro noteikumus, viņi to dara jau divus mēnešus. Viņiem ir laba stratēģija vīrusa ierobežošanā un arī ekonomika no tā necieš tik daudz, kā citās valstīs. Diemžēl, lai ievērotu šādu stratēģiju ir vajadzīgi apzinīgi cilvēki. Singapūrā nav Žigimantu, bet, ja uzrodas kaut kādi līdzīgi tipāži, tie saņem pelnīto sodu. Bet pārējie ievēro noteikumus un ekonomika turpina funkcionēt. Kāpēc gan mēs tā nevarētu? Tas, protams, ir retorisks jautājums.

Ir arī tādas valstis, kā Spānija un Itālija, kurās pēdējās nedēļas vai divu laikā KATRU DIENU no šīs "parastās gripas" mirst ap 600 - 900 cilvēki. Un tas tik drīz nebeigsies. Spānijā un Itālijā, protams, ir daudz iedzīvotāju, bet, ja salīdzinām ar Latvijas iedzīvotāju skaitu, tas būtu kā katru otro dienu mums sagrūtu viena Zolitūdes Maxima. Un tā pāris nedēļas no vietas bez nekādas nojausmas, kad tas varētu beigties.

Te mazs, bet patiess video ar sašutušajiem Itālijas mēriem (ja kāds vēl nav paspējis redzēt):
https://www.youtube.com/watch?v=mRDNrk1iwFs

Un tā ir valsts, kurā ir ļoti augsts dzīves līmenis un labi attīstīta veselības sistēma.

Un tagad iedomāsimies situāciju - Žigi par prezidentu, Kaimiņš ministru prezidents, bet veselības ministrs, pieņemsim, Kivičs. Nost ar vecajiem vēžiem, vajag beidzot kādu gudru cilvēku, kas var ieslēgt smadzenes. Kāds, diez izskatītos plāns cīņai ar "parasto gripu"? Jo skaidrs, ka patreizējais Latvijas plāns ir ļoti slikts. Es nezinu, kāds būtu plāns, bet es varu iedomāties, kāds būtu rezultāts.
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:30. Marts 2020 - 20:47
(Link)
ļoti jaukas mēru uzrunas! paldies
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:30. Marts 2020 - 20:58
(Link)
[User Picture]
From:[info]telefontubbie
Date:30. Marts 2020 - 21:15
(Link)
Šie video parāda, kāds Žigis ir deep down ir čista mēsls, laikam viņam nav radinieki gados vai viņa vienaudži ar noklusētajām slimībām. Pamatā - bezgalīgā personīgā apvainošanās "uz valsti", latvijā daudziem vīriešiem - nē, tos par vīriešiem vispār nevar nosaukt - ir tāds ļerpatainums, gļēvums, apvainošanās, vēmiens nāk.
[User Picture]
From:[info]bolero_10
Date:30. Marts 2020 - 21:21
(Link)
Nu nezinu, bet man liekas, ka viņš iesmej par tiem, ko attēlo.
Negribas ticēt, ka cilvēks varētu būt tik dīvains :)
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:30. Marts 2020 - 21:31
(Link)
Viņš, protams, ļoti uzspēlē un ākstās, bet tās nopietnās tēmas, par ko viņš runā, tur viņš saka savu viedokli.
[User Picture]
From:[info]telefontubbie
Date:31. Marts 2020 - 07:17
(Link)
Zin kā viss jauki un haha līdz brīdim,kad dažs labs draugs izplata jobnuto naratīvu "kādam tas ir izdevīgi". Tipa arī viedoklis,bet tas cilvēks ir redzējis gan žigi,gan memory water influenceres teikto. Tas ir bīstami tādēļ,ka cilvēki kādā brīdī var uzlikt mīksto jebkam,jo bļe dažu indivīdu viedoklis, tipa, ir svēts.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:30. Marts 2020 - 21:53
(Link)
Kas tieši pie mums ir tik nepareizi šajā sakarā?

Austrumāzijas tautas droši vien labāk tiek galā, jo ir izteikti kolektīvisti, pieraduši sinhroni un paklausīgi izpildīt pavēles (daudzas totalitāras vai pustotalitāras, tāpēc vēl jo vairāk). Pilnīgs pretstats pohujistiskajiem vidusjūras reģiona iemītniekiem. Mentalitātes atšķirības, kurām ir savi plusi un mīnusi, kā redzams.