Viss ir labi un būs arvien labāk! - [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

[14. Jun 2019|20:48]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Visādi citādi es atkal sāku resnēt. Kad normāli trenējies tad ej kalnā augšā uz virsotnēm. It visā - gan treniņā, gan ēšanā, gan dzīvē kopumā. Tiklīdz sāc atslābināties, tiklīdz netrenējies, tā sāc rīt sūdus un arī visā pārējā sāc slīdēt atpakaļ. Baisi. Tikai pāris nedēļu atslābuma un jau jūtos tizls. Kas, diez, būtu, ja šādi paturpinātu kādu pusgadu? Droši vien pierastu būt tizls. Baisi, baisi.

Starp citu. Lieta, kas kretinē - uz ielām un ceļiem ir parādījušies daudz ļaužu, kas braucot ar personālo transporta līdzekli nerāda pagrieziena rādītājus. Vienkārši nerāda. A nafig rādīt? Kas tev daļas, kur es braucu vai nogriežos?

Kāpēc cilvēki vienkārši nevarētu nebūt pipļuki? Tas laikam ir baigi grūti. Dzīve vispār ir ciešanu un grūtību pilna. Sevišķi cilvēkiem, kas dzīvo krietnā pārticībā, kā, piemēram, ļaudis mūsu valstī. Pārāk labi dzīvojam. Pārāk labi. Mūsu vietā darbu darīt brauc ne tikai visādi mellie, bet jau arī austrumslāvi. Pērkam visādus nevajadzīgus sūdus, dzīvojam uz kredīta, prasības pret citiem aug, pret sevi samazinās. Un tad atnāk zemāka un primitīvāka kultūra un apēd šitādus mīkstos bez sāls. Bēdīgi.
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:14. Jūnijs 2019 - 22:14
(Link)
Man pēdējās pāris nedēļas sanāk regulāri pārvietoties kājām pa centru (min. 15-20 vienā reizē)- arī kājāmgājēji ir pilnīgi idioti. Pat neblenžot telefonā- nav ne mazākās nojausmas kādā neprognozējamā līknē viņš/a dosies. +velosipēdisti, auto, skūteri un pārējie. Nudien neatminos,ka 10 dienas, piem., Londonā būtu saskāries ar tik daudziem sevī iegrimušiem/tikai par sevi domājošiem/vispār nedomājošiem (you name it) ļaužiem. :(
[User Picture]
From:[info]pikaso_
Date:14. Jūnijs 2019 - 22:22
(Link)
sevis neapzinātība telpā ir novērojama pat tad, ja skaties acīs visā kvartāla garumā ejot pretī. tie brīži tik ļoti pārsteidz, ka dažreiz pat apbrīnoju, ka tā vot ir vispār iespējams - vispār neko neredzēt, nezināt, nesaprast. interesanti, kā tas ir? mož ir kādi bonusi par ko neko nezinu?
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:15. Jūnijs 2019 - 14:44
(Link)
Tie "spuldzīšu taupītāji", kas nerāda pagriezienus, ir veca sērga. Ja viņus kāds apēstu, es nebēdātu.