Viss ir labi un būs arvien labāk! - Pirmās Pasaules problēma [entries|archive|friends|userinfo]
veed_logs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| google komiks Nr.1 komiks Nr.2 ]

Pirmās Pasaules problēma [6. Jan 2019|19:46]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linknopel mani

Comments:
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:7. Janvāris 2019 - 20:36
(Link)
Ā, un vēl ir labi braukt pirms vai pēc karstākās tūrisma sezonas. Piemēram, uz kaut kādām Itālijām, Spānijām, Portugālēm - kaut kādos aprīļos, agros maijos vai septembros. Es to daru arī tādēļ, ka esmu polārā mitrene un karstums mani beidz nost.
[User Picture]
From:[info]veed_logs
Date:8. Janvāris 2019 - 10:28
(Link)
Jā, viennozīmīgi. Ne tikai laika apstākļu dēļ, bet pat vairāk tūristu skaita dēļ. Vispār cenšos braukt uz visām zemēm tikai tad, kad tur ir iespējami mazāk tūristu. Gan cenas labākas, gan ļaužu mazāk. Arī no darba labāk sanāk izrauties kaut kādā ziemā, rudenī vai pavasarī. Bez tam, pa vasaru arī Latvijā ir, ko darīt.

Varbūt, ka tiešām man ir nepieciešams viens vienītis... Jāatrod kāds tiešais avio reiss par nedārgu naudu un jāpamēģina, tad jau redzēs, varbūt pēc tam būs iedvesma doties arī kaut kur tālāk.
From:[info]polija
Date:8. Janvāris 2019 - 18:38
(Link)
Pa spāniju es savulaik izceļojos ar ryanair avioreisiem. Toreiz gan varēja tiešām par kapeikām. 2i lidojumi uz spāniju (pa tiešo ryanairis no rīas nelidoja), 2i atpakaļ, tad vēl 4i iekšā starp pilsētām (tb kāpēc ņemt nomā auto, ja var lidot), kopā sanāca kkur 64LVL vai tml. apmēram apstījos, ko kur varētu darīt, bet paliku vēl caur couchsurfingu un visādos hosteļos, tad arī uz vietas ievācu info, ko/kur būtu vērts pasākt, iazbraukt, aiziet. Tgd mok lidotu un mēģinātu trāpīt uz kādu velo nomu (ar daudzmaz braucamiem velo) - tā varētu lielāku "platību" apskatīt. :)